Stille verkoop

Woonplaats Hendrik-Ido-Ambacht

Vrijstaande villa

Vrijstaande villa aan de rand van nieuwbouwwijk Sandelingen nabij park en uitvalswegen. Deze verrassend ruime villa is gebouwd in 1997 en gelegen op 435 m² eigen grond. De woning is keurig onderhouden en beschikt over een slaapkamer en badkamer op begane grond.

Prijsindicatie: vraagprijs € 659.500,- k.k.


Vrijstaande woning (split-level)

Een bijzondere woning in het hart van De Volgerlanden. Deze split-level woning heeft veel privacy en parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto's. In 2008 is de woning gebouwd op een perceel van 500 m² eigen grond. 

Prijsindicatie: vraagprijs € 1.075.000,- k.k.


Brede HOEKwoning

Een lust voor het oog en een feest voor het gezin! Deze zeer riante 6.30m brede HOEKwoning met een woonoppervlak van 160m2(!!) heeft een uitgebouwde woonkamer, 5 slaapkamers en een geweldige zonnige achtertuin gecombineerd met zijtuin en diverse terrassen! 

Prijsindicatie: vraagprijs € 465.000,- k.k.


Tussenwoning met meest vrije zicht!

De mooiste plek van de straat met het meest vrije zicht!! Wonen op deze plek is elke dag genieten... Genieten van een heerlijk huis (brede type, netto breedte 5.10 m) met vloerverwarming, een zonnige tuin en onderhoudsarme kunststof kozijnen. Dit alles is gelegen in de fijne woonwijk De Volgerlanden. Parkeren kan behalve aan de voorzijde, ook op het parkeerplein aan de achterzijde!

Prijsindicatie: bieden vanaf prijs € 275.000,- k.k.


Woonplaats Ridderkerk

Vrijstaande jaren '20 villa

De oprijlaan naar deze statige, vrijstaande jaren '20 villa is een mooi begin. Dit unieke object biedt, naast veel vrijheid, mogelijkheden en woongenot, méér dan genoeg ruimte om bijvoorbeeld wonen én werken te combineren. Houdt u van de karakteristieke charme van toen met alle hedendaagse gemakken, dan is dit uw nieuwe adres! Diverse elementen zijn vernieuwd en/of toegevoegd (o.a. luxe badkamer, serre, open haard).

Prijsindicatie: vraagprijs € 798.000,- k.k.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!