Stille verkoop

Woonplaats Hendrik-Ido-Ambacht

Keurig onderhouden tussenwoning

Een achtertuin op het zuidoosten. Of wat dacht u van wonen aan natuur-/recreatiegebied Sandelingen-Ambacht, dat letterlijk om de hoek is gelegen. Heerlijk rustig dus én in een prachtige groene omgeving. De woning is ruim van opzet, geheel voorzien van kunststof kozijnen, dubbel glas en 2 dakkapellen. Dat betekent meer dan voldoende ruimte voor het gehele gezin. De huidige bewoners hebben de woning altijd keurig onderhouden en van vele extra's voorzien, met onder andere een heerlijke schuifpui naar de op de zon gelegen achtertuin.

Prijsindicatie: bieden vanaf prijs € 220.000,- k.k.


Luxe afgewerkte villa

Bijzonder mooie en luxe afgewerkte villa op een prachtige kavel van 434m2, rustig gelegen in een fijne woonomgeving. Deze villa uit 1998 is werkelijk van alle gemakken voorzien en tot in detail afgewerkt. De woning is in 2015 nog professioneel geschilderd aan de binnen- én buitenzijde en op de eigen oprit voor de garage is parkeergelegenheid voor drie auto's.

Prijsindicatie: vraagprijs € 725.000,- k.k.


Royale eengezinswoning

Royale eengezinswoning aan voorzijde gelegen aan grote speelweide en aan de achterzijde een 11 meter diepe achtertuin waardoor een gevoel wordt gecreëerd van vrij wonen.
Kenmerkend aan deze woning is de uitgebouwde woonkamer, een keurige keuken met volledige inbouwapparatuur, moderne badkamer, liefst 5 slaapkamers en zolder met 2 dakkapellen!

Prijsindicatie: bieden vanaf € 300.000,- k.k


Traditionele villa

Woning gelegen op een prachtige locatie, op een kavel van circa 830 m², aan de rand van een kleinschalige villawijk. De villa is traditioneel gebouwd en beschikt over een inpandige garage, salon, woonkeuken, eet- en ontspanningsruimte, serre, 4 slaapkamers, studiekamer en 2 luxe badkamers. De villa biedt tevens veel extra voorzieningen die het wonen een extra dimensie geven. De besloten tuin, welke is gelegen op het zuiden, is prachtig aangelegd met diverse terrassen. Het is goed toeven in de tuin en serre.

Prijsindicatie: huurprijs € 2.300,- k.k.


Tussenwoning met meest vrije zicht!

De mooiste plek van de straat met het meest vrije zicht!! Wonen op deze plek is elke dag genieten... Genieten van een heerlijk huis (brede type, netto breedte 5.10 m) met vloerverwarming, een zonnige tuin en onderhoudsarme kunststof kozijnen. Dit alles is gelegen in de fijne woonwijk De Volgerlanden. Parkeren kan behalve aan de voorzijde, ook op het parkeerplein aan de achterzijde!

Prijsindicatie: bieden vanaf prijs € 275.000,- k.k.


Uitgebouwde hoekwoning met erker!

Een heerlijk ruim, uitgebouwde hoekwoning in een fijne woonomgeving van de populaire wijk De Volgerlanden! Kindvriendelijkheid ten top en de basisscholen zijn op loopafstand! De woning heeft vier slaapkamers en is centraal gelegen. Winkelen en boodschappen doen kan o.a. aan de Sophiapromenade op slechts 500m afstand.

Prijsindicatie: bieden vanaf prijs € 335.000,- k.k.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!