Stille verkoop

Woonplaats Hendrik-Ido-Ambacht

Vrijstaande villa

Vrijstaande villa aan de rand van nieuwbouwwijk Sandelingen nabij park en uitvalswegen. Deze verrassend ruime villa is gebouwd in 1997 en gelegen op 435 m² eigen grond. De woning is keurig onderhouden en beschikt over een slaapkamer en badkamer op begane grond.

Prijsindicatie: vraagprijs € 659.500,- k.k.


Tussenwoning met meest vrije zicht!

De mooiste plek van de straat met het meest vrije zicht!! Wonen op deze plek is elke dag genieten... Genieten van een heerlijk huis (brede type, netto breedte 5.10 m) met vloerverwarming, een zonnige tuin en onderhoudsarme kunststof kozijnen. Dit alles is gelegen in de fijne woonwijk De Volgerlanden. Parkeren kan behalve aan de voorzijde, ook op het parkeerplein aan de achterzijde!

Prijsindicatie: bieden vanaf prijs € 275.000,- k.k.


Tussenwoning in kindvriendelijke wijk!

Deze tussenwoning is gelegen op dé ideale locatie voor gezinnen. Diverse basisscholen, kinderdagverblijven, sporthal en winkels op korte afstand. Kortom een fijne omgeving om je kind fijn en veilig te zien opgroeien! De woning is ruim van opzet, gelegen op een perceel van 146 m2 eigen grond en is zeker een bezichtiging waard!!

Prijsindicatie: bieden vanaf prijs € 295.000,- k.k


Woonplaats Ridderkerk

Vrijstaande jaren '20 villa

De oprijlaan naar deze statige, vrijstaande jaren '20 villa is een mooi begin. Dit unieke object biedt, naast veel vrijheid, mogelijkheden en woongenot, méér dan genoeg ruimte om bijvoorbeeld wonen én werken te combineren. Houdt u van de karakteristieke charme van toen met alle hedendaagse gemakken, dan is dit uw nieuwe adres! Diverse elementen zijn vernieuwd en/of toegevoegd (o.a. luxe badkamer, serre, open haard).

Prijsindicatie: vraagprijs € 835.000,- k.k.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!