Stille verkoop

Woonplaats Hendrik-Ido-Ambacht

Instapklare tussenwoning

Instapklare tussenwoning in parkachtige omgeving aan de Zuidwende en aan de rand van De Volgerlanden. De woning heeft 3 ruime slaapkamers, werkkamer, luxe badkamer en keuken. Oplevering op lange termijn.

Prijsindicatie: bieden vanaf € 235.000,- k.k.


Royale eengezinswoning

Royale eengezinswoning aan voorzijde gelegen aan grote speelweide en aan de achterzijde een 11 meter diepe achtertuin waardoor een gevoel wordt gecreëerd van vrij wonen.
Kenmerkend aan deze woning is de uitgebouwde woonkamer, een keurige keuken met volledige inbouwapparatuur, moderne badkamer, liefst 5 slaapkamers! en zolder met 2 dakkapellen.

Prijsindicatie: bieden vanaf € 300.000,- k.k


Exclusieve villa

Deze woning is het resultaat van een perfecte afstemming tussen een gedreven architect en vakmensen! Werkelijk aan alles is te zien dat deze exclusieve villa met passie is ontworpen. Het gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen en oog voor detail zorgen voor een afwerkingsniveau van Topklasse! De ligging is in een bijzonder fijne en rustige omgeving van Hendrik Ido Ambacht tussen andere vrijstaande villa's op een riant perceel van 797m2 eigen grond.
Aanvaarding in overleg

Prijsindicatie: € 1.345.000,- k.k.


Traditionele villa

Woning gelegen op een prachtige locatie, op een kavel van circa 830 m², aan de rand van een kleinschalige villawijk. De villa is traditioneel gebouwd en beschikt over een inpandige garage, salon, woonkeuken, eet- en ontspanningsruimte, serre, 4 slaapkamers, studiekamer en 2 luxe badkamers. De villa biedt tevens veel extra voorzieningen die het wonen een extra dimensie geven. De besloten tuin, welke is gelegen op het zuiden, is prachtig aangelegd met diverse terrassen. Het is goed toeven in de tuin en serre.

Prijsindicatie: huurprijs € 2.300,- k.k.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!