Stille verkoop

Woonplaats Hendrik-Ido-Ambacht

Keurig onderhouden tussenwoning

Een achtertuin op het zuidoosten. Of wat dacht u van wonen aan natuur-/recreatiegebied Sandelingen-Ambacht, dat letterlijk om de hoek is gelegen. Heerlijk rustig dus én in een prachtige groene omgeving. De woning is ruim van opzet, geheel voorzien van kunststof kozijnen, dubbel glas en 2 dakkapellen. Dat betekent meer dan voldoende ruimte voor het gehele gezin. De huidige bewoners hebben de woning altijd keurig onderhouden en van vele extra's voorzien, met onder andere een heerlijke schuifpui naar de op de zon gelegen achtertuin.

Prijsindicatie: bieden vanaf prijs € 220.000,- k.k.


Traditionele villa

Woning gelegen op een prachtige locatie, op een kavel van circa 830 m², aan de rand van een kleinschalige villawijk. De villa is traditioneel gebouwd en beschikt over een inpandige garage, salon, woonkeuken, eet- en ontspanningsruimte, serre, 4 slaapkamers, studiekamer en 2 luxe badkamers. De villa biedt tevens veel extra voorzieningen die het wonen een extra dimensie geven. De besloten tuin, welke is gelegen op het zuiden, is prachtig aangelegd met diverse terrassen. Het is goed toeven in de tuin en serre.

Prijsindicatie: huurprijs € 2.300,- k.k.


Tussenwoning met meest vrije zicht!

De mooiste plek van de straat met het meest vrije zicht!! Wonen op deze plek is elke dag genieten... Genieten van een heerlijk huis (brede type, netto breedte 5.10 m) met vloerverwarming, een zonnige tuin en onderhoudsarme kunststof kozijnen. Dit alles is gelegen in de fijne woonwijk De Volgerlanden. Parkeren kan behalve aan de voorzijde, ook op het parkeerplein aan de achterzijde!

Prijsindicatie: bieden vanaf prijs € 275.000,- k.k.


Tussenwoning in kindvriendelijke wijk!

Deze tussenwoning is gelegen op dé ideale locatie voor gezinnen. Diverse basisscholen, kinderdagverblijven, sporthal en winkels op korte afstand. Kortom een fijne omgeving om je kind fijn en veilig te zien opgroeien! De woning is ruim van opzet, gelegen op een perceel van 146 m2 eigen grond en is zeker een bezichtiging waard!!

Prijsindicatie: bieden vanaf prijs € 295.000,- k.k.


Woonplaats Barendrecht

Woonboerderij in Barendrecht

Deze prachtige woonboerderij is modulair opgebouwd. Bestaande uit een achterhuis (2/1 kapwoning) originele woning. Een woonhuis (voorhuis) en achterplaats. Een appartement en lounge/buitenverblijf. Benieuwd naar de mogelijkheden bel naar 078-681 25 66.

Prijsindicatie: vraagprijs € 895.000,- k.k.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!