Stille verkoop

Woonplaats Hendrik-Ido-Ambacht

Vrijstaande villa

Vrijstaande villa aan de rand van nieuwbouwwijk Sandelingen nabij park en uitvalswegen. Deze verrassend ruime villa is gebouwd in 1997 en gelegen op 435 m² eigen grond. De woning is keurig onderhouden en beschikt over een slaapkamer en badkamer op begane grond.

Prijsindicatie: vraagprijs € 659.500,- k.k.


Brede HOEKwoning

Een lust voor het oog en een feest voor het gezin! Deze zeer riante 6.30m brede HOEKwoning met een woonoppervlak van 160m2(!!) heeft een uitgebouwde woonkamer, 5 slaapkamers en een geweldige zonnige achtertuin gecombineerd met zijtuin en diverse terrassen! 

Prijsindicatie: vraagprijs € 465.000,- k.k.


Tussenwoning met meest vrije zicht!

De mooiste plek van de straat met het meest vrije zicht!! Wonen op deze plek is elke dag genieten... Genieten van een heerlijk huis (brede type, netto breedte 5.10 m) met vloerverwarming, een zonnige tuin en onderhoudsarme kunststof kozijnen. Dit alles is gelegen in de fijne woonwijk De Volgerlanden. Parkeren kan behalve aan de voorzijde, ook op het parkeerplein aan de achterzijde!

Prijsindicatie: bieden vanaf prijs € 275.000,- k.k.Prachtig ontworpen jaren '30 stijl woning!

Deze fraaie, in 2012 gebouwde twee-onder-een kap woning met tuitgevel, erker, garage en dakterras is perfect geïsoleerd, gebouwd met hoogwaardig en duurzame bouwmaterialen en voorzien van een karakteristieke uitstraling.
De ligging is perfect op loopafstand van winkelcentrum de Schoof, theater Cascade, diverse scholen & sportfaciliteiten.

Prijsindicatie: vraagprijs € 495.000,- k.k.


Een fraaie “Casco” twee-onder-een kap woning!

Deze twee-onder-een kap woning is perfect geïsoleerd en ligt op een toplocatie midden in het oude centrum van Hendrik Ido Ambacht. De woning is recent gebouwd (2012) op een riant perceel met een garage én een fantastisch buitenverblijf achterin de tuin (in dezelfde stijl als de woning), perfect voor kantoor aan huis, praktijk aan huis en ideaal als loungeruimte/speelruimte voor de kinderen!

Prijsindicatie: vraagprijs € 424.000,- k.k.


Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!