Stille verkoop

Woonplaats Hendrik-Ido-Ambacht

Keurig onderhouden tussenwoning

Een achtertuin op het zuidoosten. Of wat dacht u van wonen aan natuur-/recreatiegebied Sandelingen-Ambacht, dat letterlijk om de hoek is gelegen. Heerlijk rustig dus én in een prachtige groene omgeving. De woning is ruim van opzet, geheel voorzien van kunststof kozijnen, dubbel glas en 2 dakkapellen. Dat betekent meer dan voldoende ruimte voor het gehele gezin. De huidige bewoners hebben de woning altijd keurig onderhouden en van vele extra's voorzien, met onder andere een heerlijke schuifpui naar de op de zon gelegen achtertuin.

Prijsindicatie: vraagprijs € 235.000,- k.k.


Vrijstaand wonen

Op een prachtige locatie aan de rand van fraai villapark gelegen traditioneel gebouwde vrijstaande villa met royale inpandige garage.
Deze fantastische villa is door de huidige eigenaar grondig verbouwd en hierdoor is de 1e verdieping voorzien van 4 volwaardige slaapkamers, ook is de woonkamer vergroot middels een riante aanbouw en is de keuken verplaatst welke nu grenst aan een riante eetkamer. Tot slot is er ook nog een vijfde slaapkamer op de beganegrond en is de woning omgeven door groen. Dus volop privacy.  Bent u op zoek naar heel veel leefruimte dan is deze villa zeker de moeite waard om te bekijken

Prijsindicatie: Vraagprijs € 895.000,- k.k.


Vrijstaande villa

Vrijstaande villa aan de rand van nieuwbouwwijk Sandelingen nabij park en uitvalswegen. Deze verrassend ruime villa is gebouwd in 1997 en gelegen op 435 m² eigen grond. De woning is keurig onderhouden en beschikt over een slaapkamer en badkamer op begane grond.

Prijsindicatie: vraagprijs € 659.500,- k.k.


Tussenwoning met meest vrije zicht!

De mooiste plek van de straat met het meest vrije zicht!! Wonen op deze plek is elke dag genieten... Genieten van een heerlijk huis (brede type, netto breedte 5.10 m) met vloerverwarming, een zonnige tuin en onderhoudsarme kunststof kozijnen. Dit alles is gelegen in de fijne woonwijk De Volgerlanden. Parkeren kan behalve aan de voorzijde, ook op het parkeerplein aan de achterzijde!

Prijsindicatie: bieden vanaf prijs € 275.000,- k.k.


Tussenwoning in kindvriendelijke wijk!

Deze tussenwoning is gelegen op dé ideale locatie voor gezinnen. Diverse basisscholen, kinderdagverblijven, sporthal en winkels op korte afstand. Kortom een fijne omgeving om je kind fijn en veilig te zien opgroeien! De woning is ruim van opzet, gelegen op een perceel van 146 m2 eigen grond en is zeker een bezichtiging waard!!

Prijsindicatie: bieden vanaf prijs € 295.000,- k.k

 

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!