Stille verkoop

Woonplaats Hendrik-Ido-Ambacht

Traditioneel gebouwde villa

Op zoek naar een woning met vele mogelijkheden? U hoeft niet langer te zoeken, deze prachtige vrijstaande villa met royale garage biedt alles wat nodig is voor fijn wonen. De woning is gelegen op een prachtige locatie, op een kavel van circa 830 m², aan de rand van een kleinschalige villawijk.
 

Prijsindicatie: vraagprijs € 835.000,- k.k.


Gemoderniseerde tussenwoning!

Gemoderniseerde tussenwoning met uitgebouwde woonkamer, luxe keuken, uitgebouwde zolder en dakkapel. De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Krommeweg en zeer centraal ten opzichte van de diverse voorzieningen die het wonen aangenaam maken. Op loopafstand liggen de winkelcentra 'Louwersplein' en 'Hoog Ambacht', de diverse scholen en sportfaciliteiten maar ook de goede bereikbaarheid per fiets, met de auto en het openbaar vervoer. Bel ons voor een afspraak en overtuig u zelf.

Prijsindicatie: vraagprijs € 285.000,- k.k.


Keurig onderhouden geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Keurig onderhouden geschakelde 2-onder-1-kapwoning met 8.50m brede achtertuin, fantastische loungeberging, een parkeerplaats op eigen grond, extra opbouw en maar liefst 5 slaapkamers!!

De ligging is gewoonweg perfect: rustig, centraal en kindvriendelijk, waarbij alle denkbare voorzieningen (3 winkelcentra, scholen, zwembad, park, theater e.d.) in de directe nabijheid liggen! 

Prijsindicatie: vraagprijs € 395.000,- k.k.


Woonplaats Ridderkerk

Vrijstaand wonen op een schitterende zichtlocatie

Een royale vrijstaande 7 kamer Villa (199 m2 woonoppervlakte) op een perceel van 596 m² met een stenen garage, een fraai buitenverblijf én een kantoor aan huis!
Dus grote gezinnen opgelet, een geweldig huis om je wooncarrière in voort te zetten!
De woning is perfect onderhouden, instapklaar en ligt gunstig t.o.v. het Oosterpark voor mooie wandel- en fietsroutes.

Prijsindicatie: vraagprijs € 690.000,- k.k.

 

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!