Nieuwsoverzicht

Per 1 april 2023 is Van Spronsen Makelaars erkend Qualis-makelaar.

JPEG_20230411_104607255.jpg

Per 1 april 2023 is Van Spronsen Makelaars erkend Qualis-makelaar. De toetreding tot het landelijke Qualis-netwerk - bestaande uit 50 zelfstandige makelaarskantoren, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen in het hogere segment - dankt Van Spronsen aan hun jarenlange trackrecord op het gebied van woningverkoop in het hogere segment en hun servicegerichte dienstverlening. Met Qualis heeft Van Spronsen Makelaars tools in handen om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat zijn wij trots u te kunnen melden dat wij als exclusief lid voor de regio Drechtsteden inclusief Barendrecht en Ridderkerk zijn aangesloten bij Qualis; hét netwerk van makelaars voor het hogere segment. We bundelden onze krachten en bedienen de bovenkant van de markt, als zelfstandige makelaarskantoren, verenigd in een krachtig, landelijk collectief.

Voor ons is dit een bekroning op jarenlang proactief werken met een hoge standaard van dienstverlening in dit specifiekere marktsegment. Met Qualis groeien we verder en zijn we onze klanten nog beter van dienst met een nog gerichtere landelijke marketingaanpak in een snel veranderende woningmarkt.

https://www.qualis.nl/nl/makelaars/van-spronsen-makelaars/6426a75fc7d256034a62e9f3


Nieuwsoverzicht


Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!