Nieuwsoverzicht

Samenwerking met Residence Magazine

05-cover-thumb-800x600-k-2.jpg

Residence.nl is een must voor iedere verkoper en potentiële koper in het topsegment. Als verkoper bereikt u een grote groep potentiële kopers, waardoor de verkoopkansen van uw huis aanzienlijk vergroot worden. De woning blijft op de website zichtbaar tot het moment van definitieve verkoop. Uw exclusieve woning verkopen? Nodig ons uit voor een gesprek en wij zorgen dat uw woning alle aandacht krijgt die het verdient.

Ook wij zijn overtuigd! Inmiddels staan twee van onze woningen vermeldt op Residence.

 

Wassenaar van Obdampark 13

Het resultaat van een perfecte afstemming tussen een gedreven architect en vakmensen! Werkelijk aan alles is te zien dat deze exclusieve villa met passie is ontworpen. Het gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen en oog voor detail zorgen voor een afwerkingsniveau van topklasse! Klik hier om de woning te bekijken.

Achterambachtseweg 17

Luxe wonen aan het Waaltje!!! Deze vrijstaande villa ligt op de meest fantastische locatie tussen recreatiegebied Sandelingen-Ambacht en het water! Dit is landelijk wonen te midden van een fijn gebied met alle voorzieningen en uitvalswegen zoals de A16 en A15 binnen handbereik.Klik hier om de woning te bekijken.


Nieuwsoverzicht


Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!