Mijn favorieten

Woonplaats Hendrik-Ido-AmbachtPrijsindicatie bieden vanaf prijs  € 235.000,- k.k.

Instapklare tussenwoning in parkachtige omgeving aan de Zuidwende en aan de rand van De Volgerlanden. De woning heeft 3 ruime slaapkamers, werkkamer, luxe badkamer en keuken. Oplevering op lange termijn.

 

Prijsindicatie  € 285.000,- k.k.
Deze luxe afgewerkte tussenwoning is esthetisch fraai vormgegeven aan de buitenzijde, perfect onderhouden en beschikt onder andere over een luxe keuken, een luxe badkamer, 3 slaapkamers (4e slaapkamer mogelijk op de 2e verdieping) en een gevelbreed kunststof dakkapel op de 2e verdieping.
De ligging is ideaal in een bijzonder kindvriendelijke wijk van de Volgerlanden met het Sophiapark, diverse winkels, scholen en sportfaciliteiten in de directe omgeving. De achtertuin is mooi ontworpen, grenst aan een watergang en is perfect op de zon gelegen.
Aanvaarding in overleg ca. oktober 2018

 

Prijsindicatie bieden vanaf prijs  € 300.000,- k.k.
Royale eengezinswoning aan voorzijde gelegen aan grote speelweide en aan de achterzijde een 11 meter diepe achtertuin waardoor een gevoel wordt gecreëerd van vrij wonen.
Kenmerkend aan deze woning is de uitgebouwde woonkamer, een keurige keuken met volledige inbouwapparatuur, moderne badkamer, liefst 5 slaapkamers! en zolder met 2 dakkapellen.

 

Prijsindicatie bieden vanaf prijs  € 300.000,- k.k.
Uitgebouwde eengezinswoning met vloerverwarming en 2 dakkapellen in populaire wijk De Volgerlanden met vrij uitzicht en zonnige tuin. Oplevering op lange termijn.

 

Prijsindicatie  € 1.345.000,- k.k.
Deze woning is het resultaat van een perfecte afstemming tussen een gedreven architect en vakmensen! Werkelijk aan alles is te zien dat deze exclusieve villa met passie is ontworpen. Het gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen en oog voor detail zorgen voor een afwerkingsniveau van Topklasse! De ligging is in een bijzonder fijne en rustige omgeving van Hendrik Ido Ambacht tussen andere vrijstaande villa's op een riant perceel van 797m2 eigen grond.
Aanvaarding in overleg

Prijsindicatie huurprijs €2.300,-
Woning gelegen op een prachtige locatie, op een kavel van circa 830 m², aan de rand van een kleinschalige villawijk. De villa is traditioneel gebouwd en beschikt over een inpandige garage, salon, woonkeuken, eet- en ontspanningsruimte, serre, 4 slaapkamers, studiekamer en 2 luxe badkamers. De villa biedt tevens veel extra voorzieningen die het wonen een extra dimensie geven. De besloten tuin, welke is gelegen op het zuiden, is prachtig aangelegd met diverse terrassen.  Het is goed toeven in de tuin en serre. 

 

Woonplaats Zwijndrecht

 


Op dit moment hebben wij geen woningen die binnenkort in Zwijndrecht in de verkoop komen.

 

Woonplaats Ridderkerk

 

Op dit moment hebben wij geen woningen die binnenkort in Ridderkerk in de verkoop komen.