Mijn favorieten

Diensten
De diensten van Van Spronsen Makelaars zijn al 40 jaar  bekend. Van Spronsen Makelaars een vertrouwd makelaarskantoor waarvan de basis een goed en gedegen advies,  reëele prijsstelling, service gericht en meedenken met opdrachtgevers continuïteit garandeert. Meegaan met vernieuwingen en openstaan voor veranderingen, alert zijn en alert blijven.

Ons woningaanbod wordt via een landelijk computernetwerk dagelijks geregistreert  in het NVM netwerk.  Makelaars aangesloten bij de NVM zijn als geen ander op de hoogte van de laatste ontwikkelingen  in de markt.  Wij zijn aangesloten op het digitale kenniscentrum van de NVM, een zeer gedetailleerd portaal dat ons voorziet van informatie over bijvoorbeeld de waarde van een woning, de buurt waar u wilt gaan wonen en de historie van huis dat u wilt kopen of verkopen.

Uw woning optimaal presenteren op  de eerste pagina's van de website Funda kan alleen via een NVM makelaar. Hier vindt u een compleets woningaanbod, zowel als het gaat om reguliere woningen en appartementen, als om nieuwbouwprojecten en huurwoningen.

Wij worden verplicht jaarlijks de
vakkennis met betrekking tot aankoop, verkoop, taxaties, bedrijfshuisvesting op peil te houden, door middel van beroepstrainingen en cursussen. Doe u zelf  niet te kort en profiteer van onze kennis en ervaring!
Van Spronsen Makelaars staat in de startblokken om uw woonwensen te verwezenlijken!De wereld is veranderd. Waar je voorheen kopers, verkopers en projectontwikkelaars tegenkwam, tref je de bestaande en nieuwe relaties nu steeds eerder online, door een veelheid van social media. We raken op social media in contact met bekenden én onbekenden en zo hebben wij als kantoor nog meer bereik naar kandidaat kopers, huurders en opdrachtgevers.

Wij onderhouden onderstaande social media: