In ontwikkeling

Regelmatig zijn wij bezig met verschillende projecten in de regio. U heeft de mogelijkheid om een woning te kopen binnen een project dat is ontworpen door een ontwikkelaar. Benieuwd naar de lopende projecten? Lees snel verder!

DE LAANTJES VERRIJKT DE VOLGERLANDEN


Volgerlanden-Oost is opgedeeld in een 4 verschillende ‘dorpjes’. De Laantjes, De Straatjes, De Hofjes en De Erfjes ontlenen hun karakter aan de straat of het gebied waar ze aan liggen. In De Laantjes herkent u de klassieke lanen van woonwijk Kruiswiel. Met traditionele details heeft de architect variatie aangebracht in de eenduidige architectuur van de huizen.

START VERKOOP IS BEGONNEN!

Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar! Klik op deze link voor meer informatie.

Mocht u interesse hebben in één van deze bouwnummers, neem contact op met ons kantoor op de mogelijkheden te bespreken.


BINNENKORT (NIEUW) IN VERKOOP!
Vier statige twee-onder-een-kapwoningen!

 

Deze prachtige herenhuizen met garage zullen worden gebouwd aan de vrouwgelenweg te Hendrik-Ido-Ambacht!
- Gebruiksoppervlakte vanaf 150 m² (inclusief garage)
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
- Prijzen vanaf € 540.000 v.o.n.

Op de hoogte blijven van dit project? Schrijf u dan in via www.ambachtsheren.nl

Informatieavond
Om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, hebben wij besloten geen informatieavond te houden.
Wij hebben u hierover via e-mail en social media over geprobeerd te informeren.
Excuses voor het ongemak als u vanavond toch ons kantoor had willen bezoeken.

Vanaf vrijdag 13 maart 2020 kunt u bij ons de verkoopdocumentatie ophalen en staan wij u graag persoonlijk te woord!
Uiteraard kunnen wij u alle documenten ook digitaal verstrekken.

 


DE RESIDENTIE, LUXE APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES BINNENKORT IN DE VOLGERLANDEN TE HENDRI

6 Exclusieve Penthouses en 17 koopappartementen verrijzen in dit luxe woongebouw in de luwte van de nieuwbouw wijk De Volgerlanden centraal gelegen in de jonge woonwijk ''De Laantjes'' onderdeel van de nieuwbouw locatie de Vier Dorpjes (Volgerlanden-Oost).

De royaal opgezette appartementen, met een woonoppervlakte variërend van 87 tot 125 m2 en een riante buitenruimte zijn verdeeld over 3 verdiepingen. In deze stijlvolle appartementen is ruimte voor een zeer ruime woonkamer, luxe woonkeuken, 3 slaapkamers, luxe badkamer, een berging en een toilet.

De buitenruimte is ruim te noemen en meet 10 m2 tot circa 24 m2 max. De buitenruimtes zijn voorzien van transparante balustrade en alle appartementen worden voorzien van grote raampartijen. Via de schuifpui bereikt u vanuit de woonkamer of woonkeuken het terras.

Uw auto kunt u parkeren op uw privé stallingsplaats in de gezamenlijke stallingsgarage onder het gebouw of op het maaiveld. Naast de inpandige berging in het appartement bevindt zich in de parkeerkelder een 2e, bij het appartement behorende, privé berging. Vanuit de kelder is uw appartement met de lift te bereiken.

START VERKOOP IS BEGONNEN!

Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar! Meer informatie? Bel naar 078-681 25 66.

Klik hier voor de project website!


BOUQUET TE ZWIJNDRECHT (100 % verkocht)

Onderstaand een kort bericht aansluitend op de informatie inzake Bouquet te Zwijndrecht

Ext 05.jpg

- 100 % VERKOCHT -

Het project omvat namelijk 21 unieke woningen waarvan er niet een hetzelfde is en de verkoopdocumentatie is dan ook per kavel samengesteld.

Vanaf verkoopprijs
Omdat het overgrote deel van de geïnteresseerden in de vragenlijst op de website de voorkeur heeft aangegeven voor een patiovilla met een verdieping, worden alle patiovilla's standaard met een verdieping uitgevoerd.
Uiteraard is het nog steeds mogelijk om voor diverse varianten te kiezen, zoals bijvoorbeeld een grotere verdieping, een indelingsvariant of een uitbouw.

- De verkoopprijzen beginnen bij € 459.500,- v.o.n. - 

Dit is voor een patiovilla die van alle gemakken is voorzien, met een verdieping, een gebruiksoppervlakte van circa 130 m2 en op een perceel van circa 180 m2. Alle woningen worden standaard opgeleverd met minimaal drie slaapkamers, twee fraai afgewerkte badkamers, een luxe keuken met inbouwapparatuur en uiteraard een afwerking die u bij dit prijsniveau mag verwachten, zoals stompe deuren, hardstenen vensterbanken, vlakke plafonds zonder v-naden, etc etc.

Collegiale samenwerking met Waltmann makelaars!


NIEUWBOUWONTWIKKELINGEN IN RIJSOORD

 

Goed nieuws
Op donderdag 23 mei 2019 heeft heeft de gemeenteraad van de gemeente Ridderkerk het bestemmingsplan "De Oude Boomgaert" in Rijsoord vastgesteld. Na de ter inzagelegging verwachten we medio juli een onherroepelijk bestemmingplan te hebben en kunnen we door met de voorbereidingen.

Verkaveling
In de vorige nieuwsbrief is aangegeven dat er een aantal optimalisaties zijn doorgevoerd op de verkaveling.
Aanvullend hierop kunnen we nog melden dat er een nieuw voetpad wordt aangelegd vanuit het dorp.
Dit komt ten noorden van het plan en loopt langs de gehele oostzijde van het plangebied en sluit aan de zuidkant
aan op het nieuw te realiseren klompenpad.  
Zo wordt het plan fysiek verbonden aan de bestaande dorpsrand en daarmee wordt de mogelijkheid gecreëerd
om een rondje te lopen.De inschrijving voor de 10 vrije kavels is gestart
Binnen het plan De Oude Boomgaert in Rijsoord, grenzend aan het Waalbos en het water, komen 10 royale vrije kavels. De kavels hebben een oppervlakte variërend van 519 m2 tot maar liefst 1265 m2 en bieden u de kans om uw eigen woondromen te realiseren.

Een vrije kavel biedt u de mogelijkheid het hele bouwproces zelf te realiseren en dus echt uw droomhuis te bouwen. Van de bouwtekeningen tot aan de oplevering. Een werkruimte aan huis? Een badkamer op de begane grond? Of een dubbele garage? Geen probleem. U bepaalt zelf de indeling van uw woning en welk bouwbedrijf de opdracht uitvoert. Wilt u meer weten hoe het bouwen op een vrije kavel werkt? Lees meer in het stappenplan.

Alle informatie over de kavels en de mogelijkheden is te vinden op de projectwebsite. Via de kavelkaart kunt u ook per bouwnummer het kavelpaspoort downloaden.

Hoe verloop de inschrijving?
De inschrijving verloopt geheel digitaal via de website. Log in op uw account en kies voor "digitaal inschrijfformulier" en doorloop de  4 stappen. Inschrijven is mogelijk t/m 6 oktober 2019 23.59 uur. De volgorde van inschrijving heeft geen invloed op de toewijzing. Alleen compleet ingevulde en (digitaal) ondertekende formulieren worden meegenomen bij de toewijzing.

Heeft u uw kavelvoorkeur vóór 12 augustus 2019 doorgegeven? Dan krijgt u een streepje voor bij de toewijzing en maakt u als eerste kans op een kavel op deze unieke plek.

Planning
Er is eerder aangegeven dat de verwachting is om in het najaar van 2019 te kunnen starten met de verkoop van het project. Omdat er nog heel veel moet gebeuren voordat er gestart kan worden, schuift de verwachte start verkoop op naar eerste kwartaal 2020.

Onherroepelijk bestemmingplan:      medio juni 2019
Voorinschrijving kavels:                   Binnenkort
Definitieve goedkeuring Welstand:    rond de bouwvak 2019
Verwachte start verkoop woningen:  1e kwartaal 2020
Overdracht terrein aan Heilijgers:     januari 2020
Sloop van de bestaande opstallen
en opschonen terrein:                      februari - maart 2020
Voorbelasten van de grond:              maart - september 2020
Aanleggen civiele terrein:                 september - december 2020
Start bouw:                                     januari 2021

Woningontwerpen
Zoals in de laatste nieuwsbrief al aangegeven zijn we druk met het ontwerpen van de woningen in het plan. Wij hebben van Egmond Architecten uit Noordwijk gecontracteerd voor het ontwerp van de woningen. Zij hebben de eerste schetsen gemaakt en deze ontwerpen zijn positief ontvangen door Welstand. Hieronder tonen wij vast een impressie van deze voorlopige ontwerpen.

 

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!