In ontwikkeling

Regelmatig zijn wij bezig met verschillende projecten in de regio. U heeft de mogelijkheid om een woning te kopen binnen een project dat is ontworpen door een ontwikkelaar. Benieuwd naar de lopende projecten? Lees snel verder!

DE LAANTJES VERRIJKT DE VOLGERLANDEN


Volgerlanden-Oost is opgedeeld in een 4 verschillende ‘dorpjes’. De Laantjes, De Straatjes, De Hofjes en De Erfjes ontlenen hun karakter aan de straat of het gebied waar ze aan liggen. In De Laantjes herkent u de klassieke lanen van woonwijk Kruiswiel. Met traditionele details heeft de architect variatie aangebracht in de eenduidige architectuur van de huizen.

START VERKOOP IS BEGONNEN!
28 rijwoningen en 26 twee-onder-een-kapwoningen (De Laantjes, fase 1)

Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar! Klik op deze link voor meer informatie.

Mocht u interesse hebben in één van deze bouwnummers, neem contact op met ons kantoor op de mogelijkheden te bespreken.


DE RESIDENTIE, LUXE APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES BINNENKORT IN DE VOLGERLANDEN TE HENDRIK-IDO-AMBACHT

6 Exclusieve Penthouses en 17 koopappartementen verrijzen in dit luxe woongebouw in de luwte van de nieuwbouw wijk De Volgerlanden centraal gelegen in de jonge woonwijk ''De Laantjes'' onderdeel van de nieuwbouw locatie de Vier Dorpjes (Volgerlanden-Oost).

De royaal opgezette appartementen, met een woonoppervlakte variërend van 87 tot 125 m2 en een riante buitenruimte zijn verdeeld over 3 verdiepingen. In deze stijlvolle appartementen is ruimte voor een zeer ruime woonkamer, luxe woonkeuken, 3 slaapkamers, luxe badkamer, een berging en een toilet.

De buitenruimte is ruim te noemen en meet 10 m2 tot circa 24 m2 max. De buitenruimtes zijn voorzien van transparante balustrade en alle appartementen worden voorzien van grote raampartijen. Via de schuifpui bereikt u vanuit de woonkamer of woonkeuken het terras.

Uw auto kunt u parkeren op uw privé stallingsplaats in de gezamenlijke stallingsgarage onder het gebouw of op het maaiveld. Naast de inpandige berging in het appartement bevindt zich in de parkeerkelder een 2e, bij het appartement behorende, privé berging. Vanuit de kelder is uw appartement met de lift te bereiken.

In de afgelopen periode heeft de aannemersselectie plaatsgevonden.

Dit heeft geresulteerd in een ervaren partij die er net als wij heel veel zin in heeft én de kwaliteit die wij zo belangrijk vinden, zal waarborgen!

De planning op dit moment is als volgt:
- Start verkoop inclusief informatieavond: oktober/november;
- Inschrijftermijn en toewijzing: november;
- Verkoopgesprekken: november/december;
- Tekenen overeenkomsten: december;
- Start bouw: 2e kwartaal 2020.

Klik hier voor de project website!

Nu al interesse? Schrijf u bij ons in!


BOUQUET TE ZWIJNDRECHT

Onderstaand een kort bericht aansluitend op de informatie inzake Bouquet te Zwijndrecht

Ext 05.jpg

- Nog een aantal bouwnummers beschikbaar! -

Het project omvat namelijk 21 unieke woningen waarvan er niet een hetzelfde is en de verkoopdocumentatie is dan ook per kavel samengesteld. Op de website kunt u vanaf bovengenoemd moment alle verkoopdocumentatie inzien en downloaden.

Vanaf verkoopprijs
Omdat het overgrote deel van de geïnteresseerden in de vragenlijst op de website de voorkeur heeft aangegeven voor een patiovilla met een verdieping, worden alle patiovilla's standaard met een verdieping uitgevoerd.
Uiteraard is het nog steeds mogelijk om voor diverse varianten te kiezen, zoals bijvoorbeeld een grotere verdieping, een indelingsvariant of een uitbouw.

- De verkoopprijzen beginnen bij € 459.500,- v.o.n. - 

Dit is voor een patiovilla die van alle gemakken is voorzien, met een verdieping, een gebruiksoppervlakte van circa 130 m2 en op een perceel van circa 180 m2. Alle woningen worden standaard opgeleverd met minimaal drie slaapkamers, twee fraai afgewerkte badkamers, een luxe keuken met inbouwapparatuur en uiteraard een afwerking die u bij dit prijsniveau mag verwachten, zoals stompe deuren, hardstenen vensterbanken, vlakke plafonds zonder v-naden, etc etc.

Financiering

Gezien het grote aantal kandidaat kopers is het o.i. zinvol zo veel als mogelijk te voorkomen dat er koopovereenkomsten met ontbindende voorwaarden worden aangegaan waarbij het onzeker is of de koop ook daadwerkelijk zal worden geëffectueerd. Het is dan niet ondenkbaar dat de ultieme woning van uw keuze voorwaardelijk is verkocht, terwijl deze woning later toch weer vrij komt. Wij adviseren u daarom om ruimschoots van tevoren met de door u beoogde financier(s), zoals Huis&Hypotheek te overleggen om zo uw financiële mogelijkheden in kaart te brengen.

Vooralsnog gaan wij uit van start bouw in het 1e kwartaal 2020 en oplevering in het 4e kwartaal 2020 / 1e kwartaal 2021.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar!

Wij komen graag een keer langs voor een vrijblijvend verkoopadvies van uw huidige woning!

Telefoon 078 - 681 25 66 of via info@vanspronsenmakelaars.nl

Klik hier voor de projectwebsite!

Collegiale samenwerking met Waltmann makelaars!

 


NIEUWBOUWONTWIKKELINGEN IN RIJSOORD

 

Goed nieuws
Op donderdag 23 mei 2019 heeft heeft de gemeenteraad van de gemeente Ridderkerk het bestemmingsplan "De Oude Boomgaert" in Rijsoord vastgesteld. Na de ter inzagelegging verwachten we medio juli een onherroepelijk bestemmingplan te hebben en kunnen we door met de voorbereidingen.

Verkaveling
In de vorige nieuwsbrief is aangegeven dat er een aantal optimalisaties zijn doorgevoerd op de verkaveling.
Aanvullend hierop kunnen we nog melden dat er een nieuw voetpad wordt aangelegd vanuit het dorp.
Dit komt ten noorden van het plan en loopt langs de gehele oostzijde van het plangebied en sluit aan de zuidkant
aan op het nieuw te realiseren klompenpad.  
Zo wordt het plan fysiek verbonden aan de bestaande dorpsrand en daarmee wordt de mogelijkheid gecreëerd
om een rondje te lopen.Voorinschrijving vrije kavels
Binnen het plan De Oude Boomgaert in Rijsoord, grenzend aan het Waalbos en het water, komen 10 royale vrije kavels. De kavels hebben een oppervlakte variërend van 519 m2 tot maar liefst 1265 m2 en bieden u de kans om uw eigen woondromen te realiseren.

Bekijk hier het aanbod en geef uw voorkeur voor een kavel door. Geeft u uw kavelvoorkeur voor 12 augustus 2019 door. Dan krijgt u een streepje voor bij de toewijzing en maakt u als eerste kans op een kavel op deze unieke plek. Na de zomervakantie start de toewijzing en is het mogelijk een reserveringsovereenkomst te tekenen voor uw droomplek. Meer informatie over de planning en het proces leest u in het verkoopproces.

Een vrije kavel biedt u de mogelijkheid het hele bouwproces zelf te realiseren en dus echt uw droomhuis te bouwen. Van de bouwtekeningen tot aan de oplevering. Een werkruimte aan huis? Een badkamer op de begane grond? Of een dubbele garage? Geen probleem. U bepaalt zelf de indeling van uw woning. Wilt u uw eigen droomwoning bouwen op één van de vrije kavels? Hoe dit allemaal werkt leest u in het stappenplan.

Geef vóór 12 augustus uw kavelvoorkeur door en krijg een streepje voor tijdens de loting!

Planning
Er is eerder aangegeven dat de verwachting is om in het najaar van 2019 te kunnen starten met de verkoop van het project. Omdat er nog heel veel moet gebeuren voordat er gestart kan worden, schuift de verwachte start verkoop op naar eerste kwartaal 2020.

Onherroepelijk bestemmingplan:      medio juni 2019
Voorinschrijving kavels:                   Binnenkort
Definitieve goedkeuring Welstand:    rond de bouwvak 2019
Verwachte start verkoop woningen:  1e kwartaal 2020
Overdracht terrein aan Heilijgers:     januari 2020
Sloop van de bestaande opstallen
en opschonen terrein:                      februari - maart 2020
Voorbelasten van de grond:              maart - september 2020
Aanleggen civiele terrein:                 september - december 2020
Start bouw:                                     januari 2021

Woningontwerpen
Zoals in de laatste nieuwsbrief al aangegeven zijn we druk met het ontwerpen van de woningen in het plan. Wij hebben van Egmond Architecten uit Noordwijk gecontracteerd voor het ontwerp van de woningen. Zij hebben de eerste schetsen gemaakt en deze ontwerpen zijn positief ontvangen door Welstand. Hieronder tonen wij vast een impressie van deze voorlopige ontwerpen.

 

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!