In ontwikkeling

Regelmatig zijn wij bezig met verschillende projecten in de regio. U heeft de mogelijkheid om een woning te kopen binnen een project dat is ontworpen door een ontwikkelaar. Benieuwd naar de lopende projecten? Lees snel verder!

DE LAANTJES VERRIJKT DE VOLGERLANDEN


Volgerlanden-Oost is opgedeeld in een 4 verschillende ‘dorpjes’. De Laantjes, De Straatjes, De Hofjes en De Erfjes ontlenen hun karakter aan de straat of het gebied waar ze aan liggen. In De Laantjes herkent u de klassieke lanen van woonwijk Kruiswiel. Met traditionele details heeft de architect variatie aangebracht in de eenduidige architectuur van de huizen.

GOED NIEUWS! START VERKOOP DATUM BEKEND!
Op dinsdag 2 juli om 17:00 uur start de online verkoop van de woningen in De Laantjes fase 1.

Heeft u u aangemeld als belangstellende voor de Laantjes fase 1, door bijvoorbeeld het aanklikken van een hartje bij een van de woningtypes? Dan krijgt u dinsdag 2 juli om 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind u onder andere de technische plattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk. Neem op u gemak alles door en verzamel eventuele vragen.

Bent u nog niet aangemeld voor De Laantjes? Doe dat dan alsnog en maak meteen een account aan. Zo bent u goed voorbereid, hoeft u niets te missen en ontvangt u op 2 juli de nieuwsbrief.

Heeft u alle documenten doorgenomen en uw favoriete bouwnummers bepaald? Geef dan uw voorkeuren door. Dit kan tot dinsdag 16 juli 17.00 uur. Neem gerust de tijd, want het maakt niet uit hoe snel u inschrijft op maximaal 5 bouwnummers. Uw voorkeuren doorgeven kan alleen via een account van Mijn Eigen Huis. Heeft u nog geen account? Maak er dan voor de verkoop start snel één aan.

Vragen? Kom naar de informatieavond. Heb je in de tussentijd nog vragen over de woningen? Kom dan dinsdagavond 9 juli tussen 18.30 en 20.00 uur naar het Rabo Nieuwbouwcentrum (Schoof 240, Hendrik-Ido-Ambacht). Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

We starten de verkoop met 28 rijwoningen en 26 twee-onder-een-kapwoningen. Op de hoogte blijven?

Doe een financiële check
Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft aangeleverd. Dit kan dus in uw voordeel werken. De financiële check geeft aan dat u weet wat u bij de bank kunt lenen. U kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van uw hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in uw Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en u uw voorkeuren doorgeeft. De gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

 

De toewijzing
Woensdag 17 juli worden alle inschrijvingen verzameld en de bouwnummers toegewezen. Na 17.00 uur is de uitslag te zien in uw Mijn Eigen Huis account. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers.

1. Bekijk het aanbod via deze link
2. Maak alvast een account aan via deze link
3. Alvast een vrijblijvend verkoopadvies van uw eigen woning? Klik op deze link
4. Na start verkoop is een financiële check gewenst! Klik op deze link voor een afspraak met Huis & Hypotheek.


DE RESIDENTIE, LUXE APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES BINNENKORT IN DE VOLGERLANDEN TE HENDRIK-IDO-AMBACHT

6 Exclusieve Penthouses en 17 koopappartementen verrijzen in dit luxe woongebouw in de luwte van de nieuwbouw wijk De Volgerlanden centraal gelegen in de jonge woonwijk ''De Laantjes'' onderdeel van de nieuwbouw locatie de Vier Dorpjes (Volgerlanden-Oost).

De royaal opgezette appartementen, met een woonoppervlakte variërend van 87 tot 125 m2 en een riante buitenruimte zijn verdeeld over 3 verdiepingen. In deze stijlvolle appartementen is ruimte voor een zeer ruime woonkamer, luxe woonkeuken, 3 slaapkamers, luxe badkamer, een berging en een toilet.

De buitenruimte is ruim te noemen en meet 10 m2 tot circa 24 m2 max. De buitenruimtes zijn voorzien van transparante balustrade en alle appartementen worden voorzien van grote raampartijen. Via de schuifpui bereikt u vanuit de woonkamer of woonkeuken het terras.

Uw auto kunt u parkeren op uw privé stallingsplaats in de gezamenlijke stallingsgarage onder het gebouw of op het maaiveld. Naast de inpandige berging in het appartement bevindt zich in de parkeerkelder een 2e, bij het appartement behorende, privé berging. Vanuit de kelder is uw appartement met de lift te bereiken.

Klik hier voor de project website!

Nu al interesse? Schrijf u bij ons in!


BOUQUET TE ZWIJNDRECHT

Onderstaand een kort bericht aansluitend op de informatie inzake Bouquet te Zwijndrecht

Ext 05.jpg

- Start verkoop: 24 mei om 10:00 uur -

Vanaf dat moment kunt u de verkoopdocumentatie bij ons afhalen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, maar dit kan uiteraard wel. Wij raden u aan om alvorens op de projectwebsite te bekijken van welke kavel of kavels, op basis van type, opties, ligging en prijs, u de verkoopdocumentatie wenst af te halen.

Het project omvat namelijk 21 unieke woningen waarvan er niet een hetzelfde is en de verkoopdocumentatie is dan ook per kavel samengesteld. Op de website kunt u vanaf bovengenoemd moment alle verkoopdocumentatie inzien en downloaden.

Verkoop/procedure
Nadat u de verkoopdocumentatie heeft bestudeerd, bent u tot 14 juni, 12:00 uur in de gelegenheid om uw keuze voor een of meerdere woningen kenbaar te maken via het digitale inschrijfformulier op de projectwebsite.

Na het sluiten van de inschrijfperiode vindt de toewijzing plaats van de woningen op basis van een aantal criteria, zoals het wel of niet hebben van ontbindende voorwaarden, uw woningvoorkeur(en), het moment waarop u zich heeft ingeschreven, etc. De toewijzing van de woningen zal plaatsvinden via het digitale selectiemodel van Nieuwbouw Nederland. Na toewijzing van een woning ontvangt u een, door de makelaar op basis van uw inschrijving, ingevuld exemplaar van zowel de koop- als de aannemingsovereenkomst en een uitnodiging voor het maken van een afspraak voor het ondertekenen van de overeenkomsten bij ons op kantoor.Vanaf verkoopprijs
Omdat het overgrote deel van de geïnteresseerden in de vragenlijst op de website de voorkeur heeft aangegeven voor een patiovilla met een verdieping, worden alle patiovilla's standaard met een verdieping uitgevoerd.
Uiteraard is het nog steeds mogelijk om voor diverse varianten te kiezen, zoals bijvoorbeeld een grotere verdieping, een indelingsvariant of een uitbouw.

- De verkoopprijzen beginnen bij € 459.500,- v.o.n. - 

Dit is voor een patiovilla die van alle gemakken is voorzien, met een verdieping, een gebruiksoppervlakte van circa 130 m2 en op een perceel van circa 180 m2. Alle woningen worden standaard opgeleverd met minimaal drie slaapkamers, twee fraai afgewerkte badkamers, een luxe keuken met inbouwapparatuur en uiteraard een afwerking die u bij dit prijsniveau mag verwachten, zoals stompe deuren, hardstenen vensterbanken, vlakke plafonds zonder v-naden, etc etc.

Financiering

Gezien het grote aantal kandidaat kopers is het o.i. zinvol zo veel als mogelijk te voorkomen dat er koopovereenkomsten met ontbindende voorwaarden worden aangegaan waarbij het onzeker is of de koop ook daadwerkelijk zal worden geëffectueerd. Het is dan niet ondenkbaar dat de ultieme woning van uw keuze voorwaardelijk is verkocht, terwijl deze woning later toch weer vrij komt. Wij adviseren u daarom om ruimschoots van tevoren met de door u beoogde financier(s), zoals Huis&Hypotheek te overleggen om zo uw financiële mogelijkheden in kaart te brengen.

De planning ziet er nu als volgt uit:
- start verkoop: 24 mei 2019, 10:00 uur
- sluiting inschrijvingstermijn: 14 juni 2019, 12:00 uur
- toewijzing: uiterlijk 28 juni 2019 ontvangt u bericht of u een woning toegewezen heeft gekregen
- aansluitend ondertekenen koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst

Vooralsnog gaan wij uit van start bouw in het 4e kwartaal 2019 / 1e kwartaal 2020 en oplevering in het 4e kwartaal 2020 / 1e kwartaal 2021.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
Wij komen graag een keer langs voor een vrijblijvend verkoopadvies van uw huidige woning!

Telefoon 078 - 681 25 66 of via info@vanspronsenmakelaars.nl

Klik hier voor de projectwebsite!

Collegiale samenwerking met Waltmann makelaars!

 


NIEUWBOUWONTWIKKELINGEN IN RIJSOORD

 

Goed nieuws
Op donderdag 23 mei 2019 heeft heeft de gemeenteraad van de gemeente Ridderkerk het bestemmingsplan "De Oude Boomgaert" in Rijsoord vastgesteld. Na de ter inzagelegging verwachten we medio juli een onherroepelijk bestemmingplan te hebben en kunnen we door met de voorbereidingen.

Verkaveling
In de vorige nieuwsbrief is aangegeven dat er een aantal optimalisaties zijn doorgevoerd op de verkaveling.
Aanvullend hierop kunnen we nog melden dat er een nieuw voetpad wordt aangelegd vanuit het dorp.
Dit komt ten noorden van het plan en loopt langs de gehele oostzijde van het plangebied en sluit aan de zuidkant
aan op het nieuw te realiseren klompenpad.  
Zo wordt het plan fysiek verbonden aan de bestaande dorpsrand en daarmee wordt de mogelijkheid gecreëerd
om een rondje te lopen.Voorinschrijving vrije kavels
Na het goede nieuws over het bestemmingsplan zullen we starten met de inschrijving voor de vrije kavels. Iedereen ontvangt binnenkort een uitnodiging om zijn kavelvoorkeur door te geven. Met het doorgeven van uw kavelvoorkeur krijgt u een streepje voor bij de officiële verkoop.

Binnenkort volgt er meer informatie.

Planning
Er is eerder aangegeven dat de verwachting is om in het najaar van 2019 te kunnen starten met de verkoop van het project. Omdat er nog heel veel moet gebeuren voordat er gestart kan worden, schuift de verwachte start verkoop op naar eerste kwartaal 2020.

Onherroepelijk bestemmingplan:      medio juni 2019
Voorinschrijving kavels:                   Binnenkort
Definitieve goedkeuring Welstand:    rond de bouwvak 2019
Verwachte start verkoop woningen:  1e kwartaal 2020
Overdracht terrein aan Heilijgers:     januari 2020
Sloop van de bestaande opstallen
en opschonen terrein:                      februari - maart 2020
Voorbelasten van de grond:              maart - september 2020
Aanleggen civiele terrein:                 september - december 2020
Start bouw:                                     januari 2021

Woningontwerpen
Zoals in de laatste nieuwsbrief al aangegeven zijn we druk met het ontwerpen van de woningen in het plan. Wij hebben van Egmond Architecten uit Noordwijk gecontracteerd voor het ontwerp van de woningen. Zij hebben de eerste schetsen gemaakt en deze ontwerpen zijn positief ontvangen door Welstand. Hieronder tonen wij vast een impressie van deze voorlopige ontwerpen.

 

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!