In ontwikkeling

Regelmatig zijn wij bezig met verschillende projecten in de regio. U heeft de mogelijkheid om een woning te kopen binnen een project dat is ontworpen door een ontwikkelaar. Benieuwd naar de lopende projecten? Lees snel verder!

DE LAANTJES VERRIJKT DE VOLGERLANDEN


Volgerlanden-Oost is opgedeeld in een 4 verschillende ‘dorpjes’. De Laantjes, De Straatjes, De Hofjes en De Erfjes ontlenen hun karakter aan de straat of het gebied waar ze aan liggen. In De Laantjes herken je de klassieke lanen van woonwijk Kruiswiel. Met traditionele details heeft de architect variatie aangebracht in de eenduidige architectuur van de huizen.

Wacht u ook met smart op zo’n mooi nieuwbouwhuis in De Volgerlanden? Wij hebben goed nieuws. De verkoop van De Laantjes laat niet lang meer op zich wachten. We werken de ontwerpen verder uit en zorgen dat er stukken zijn op basis waarvan u een weloverwogen keuze kunt maken. Zoals het er nu naar uitziet, start de verkoop rond de zomer van 2019.

We starten de verkoop met 28 rijwoningen en 26 twee-onder-een-kapwoningen. Op de hoogte blijven?

Wie zich nu als belangstellende aanmeldt, ontvangt als eerste het laatste nieuws. Zoals u al hebt kunnen lezen zijn we volop bezig met de voorbereidingen. Bent u geïnteresseerd in de nieuwbouwwoningen in De Laantjes en wilt u niets missen? Abonneer u dan op de nieuwsbrief. Dan houden we u regelmatig op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

1. Bekijk het aanbod via deze link
2. Maak alvast een account aan via deze link
3. Alvast een vrijblijvend verkoopadvies van uw eigen woning? Klik op deze link
4. Na start verkoop is een financiële check gewenst! Klik op deze link voor een afspraak met Huis & Hypotheek.


DE RESIDENTIE, LUXE APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES BINNENKORT IN DE VOLGERLANDEN TE HENDRIK-IDO-AMBACHT

6 Exclusieve Penthouses en 17 koopappartementen verrijzen in dit luxe woongebouw in de luwte van de nieuwbouw wijk De Volgerlanden centraal gelegen in de jonge woonwijk ''De Laantjes'' onderdeel van de nieuwbouw locatie de Vier Dorpjes (Volgerlanden-Oost).

De royaal opgezette appartementen, met een woonoppervlakte variërend van 87 tot 125 m2 en een riante buitenruimte zijn verdeeld over 3 verdiepingen. In deze stijlvolle appartementen is ruimte voor een zeer ruime woonkamer, luxe woonkeuken, 3 slaapkamers, luxe badkamer, een berging en een toilet.

De buitenruimte is ruim te noemen en meet 10 m2 tot circa 24 m2 max. De buitenruimtes zijn voorzien van transparante balustrade en alle appartementen worden voorzien van grote raampartijen. Via de schuifpui bereikt u vanuit de woonkamer of woonkeuken het terras.

Uw auto kunt u parkeren op uw privé stallingsplaats in de gezamenlijke stallingsgarage onder het gebouw of op het maaiveld. Naast de inpandige berging in het appartement bevindt zich in de parkeerkelder een 2e, bij het appartement behorende, privé berging. Vanuit de kelder is uw appartement met de lift te bereiken.

Klik hier voor de project website!

Nu al interesse? Schrijf u bij ons in!


BOUQUET TE ZWIJNDRECHT

Onderstaand een kort bericht aansluitend op de informatie inzake Bouquet te Zwijndrecht

Ext 05.jpg

- Start verkoop: 24 mei om 10:00 uur -

Vanaf dat moment kunt u de verkoopdocumentatie bij ons afhalen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, maar dit kan uiteraard wel. Wij raden u aan om alvorens op de projectwebsite te bekijken van welke kavel of kavels, op basis van type, opties, ligging en prijs, u de verkoopdocumentatie wenst af te halen.

Het project omvat namelijk 21 unieke woningen waarvan er niet een hetzelfde is en de verkoopdocumentatie is dan ook per kavel samengesteld. Op de website kunt u vanaf bovengenoemd moment alle verkoopdocumentatie inzien en downloaden.

Verkoop/procedure
Nadat u de verkoopdocumentatie heeft bestudeerd, bent u tot 14 juni, 12:00 uur in de gelegenheid om uw keuze voor een of meerdere woningen kenbaar te maken via het digitale inschrijfformulier op de projectwebsite.

Na het sluiten van de inschrijfperiode vindt de toewijzing plaats van de woningen op basis van een aantal criteria, zoals het wel of niet hebben van ontbindende voorwaarden, uw woningvoorkeur(en), het moment waarop u zich heeft ingeschreven, etc. De toewijzing van de woningen zal plaatsvinden via het digitale selectiemodel van Nieuwbouw Nederland. Na toewijzing van een woning ontvangt u een, door de makelaar op basis van uw inschrijving, ingevuld exemplaar van zowel de koop- als de aannemingsovereenkomst en een uitnodiging voor het maken van een afspraak voor het ondertekenen van de overeenkomsten bij ons op kantoor.Vanaf verkoopprijs
Omdat het overgrote deel van de geïnteresseerden in de vragenlijst op de website de voorkeur heeft aangegeven voor een patiovilla met een verdieping, worden alle patiovilla's standaard met een verdieping uitgevoerd.
Uiteraard is het nog steeds mogelijk om voor diverse varianten te kiezen, zoals bijvoorbeeld een grotere verdieping, een indelingsvariant of een uitbouw.

- De verkoopprijzen beginnen bij € 459.500,- v.o.n. - 

Dit is voor een patiovilla die van alle gemakken is voorzien, met een verdieping, een gebruiksoppervlakte van circa 130 m2 en op een perceel van circa 180 m2. Alle woningen worden standaard opgeleverd met minimaal drie slaapkamers, twee fraai afgewerkte badkamers, een luxe keuken met inbouwapparatuur en uiteraard een afwerking die u bij dit prijsniveau mag verwachten, zoals stompe deuren, hardstenen vensterbanken, vlakke plafonds zonder v-naden, etc etc.

Financiering

Gezien het grote aantal kandidaat kopers is het o.i. zinvol zo veel als mogelijk te voorkomen dat er koopovereenkomsten met ontbindende voorwaarden worden aangegaan waarbij het onzeker is of de koop ook daadwerkelijk zal worden geëffectueerd. Het is dan niet ondenkbaar dat de ultieme woning van uw keuze voorwaardelijk is verkocht, terwijl deze woning later toch weer vrij komt. Wij adviseren u daarom om ruimschoots van tevoren met de door u beoogde financier(s), zoals Huis&Hypotheek te overleggen om zo uw financiële mogelijkheden in kaart te brengen.

De planning ziet er nu als volgt uit:
- start verkoop: 24 mei 2019, 10:00 uur
- sluiting inschrijvingstermijn: 14 juni 2019, 12:00 uur
- toewijzing: uiterlijk 28 juni 2019 ontvangt u bericht of u een woning toegewezen heeft gekregen
- aansluitend ondertekenen koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst

Vooralsnog gaan wij uit van start bouw in het 4e kwartaal 2019 / 1e kwartaal 2020 en oplevering in het 4e kwartaal 2020 / 1e kwartaal 2021.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
Wij komen graag een keer langs voor een vrijblijvend verkoopadvies van uw huidige woning!

Telefoon 078 - 681 25 66 of via info@vanspronsenmakelaars.nl

Klik hier voor de projectwebsite!

Collegiale samenwerking met Waltmann makelaars!

 


NIEUWBOUWONTWIKKELINGEN IN RIJSOORD

 

Update de Oude Boomgaert

Achter de schermen hebben alle partijen hard gewerkt aan het ontwerp bestemmingsplan.
Daarom willen wij dan ook wat meer informatie geven over de status en de planning van De Oude Boomgaert.

Verkaveling
In de vorige nieuwsbrief is aangegeven dat er een aantal optimalisaties zijn doorgevoerd op de verkaveling.
Aanvullend hierop kunnen we nog melden dat er een nieuw voetpad wordt aangelegd vanuit het dorp.
Dit komt ten noorden van het plan en loopt langs de gehele oostzijde van het plangebied en sluit aan de zuidkant
aan op het nieuw te realiseren klompenpad.  
Zo wordt het plan fysiek verbonden aan de bestaande dorpsrand en daarmee wordt de mogelijkheid gecreëerd
om een rondje te lopen.Planning
Het ontwerpbestemmingsplan wordt naar verwachting op 20 december ter inzage gelegd.
U kunt na die datum het plan bekijken op de website van de gemeente en op ruimtelijkeplannen.nl.
Zoals het er nu naar uitziet, is het bestemmingsplan dan in de zomer van 2019 onherroepelijk.
Wij beginnen dan direct met de sloopwerkzaamheden en gaan de locatie bouwrijp maken.

Zomer van 2019 start met de verkoop van de woningen. Verwachting start bouw van de eerste woningen zal eerste kwartaal 2020 zijn.

Verder wordt begin volgend jaar gestart met de kap van de bomen.Woningontwerpen
Inmiddels zijn er een aantal architecten gevraagd om een pitch voor te bereiden inzake de architectuur
voor dit plan. In januari 2019 zal de architectenselectie gaan plaatsvinden. De verwachting is dan in
februari de eerste (schets)beelden te kunnen tonen van de verwachte architectuur.

Hierna zal er verder gegaan worden de woningontwerpen.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!