In ontwikkeling

Regelmatig zijn wij bezig met verschillende projecten in de regio. U heeft de mogelijkheid om een woning te kopen binnen een project dat is ontworpen door een ontwikkelaar. Benieuwd naar de lopende projecten? Lees snel verder!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Wonen in de natuur

Duurzame polderwoningen:

Stel je eens voor, je wordt wakker en hoort de wind en vogels die fluiten. Je kijkt uit het raam en ziet een polderlandschap met notenbomen en daarnaast een bos. Zoveel rust en ruimte, en dat zo dichtbij de randstad! Ook wonen wordt mogelijk bij Natuurgoed Ziedewij.

De komende twee jaar creëren we een natuur- en belevingsgebied. Deze plattegrond op de project website geeft een beeld hoe het natuurgoed er in 2022 uit komt te zien.

We zijn begonnen met het ontwerp van zes "duurzame woningen": zes polderwoningen. Deze woningen komen aan de rand van het natuurgoed Ziedewij verscholen achter de Noldijk. De polderwoningen worden thans nog verder ontwikkeld en hebben allen vrij uitzicht op de gemeenschappelijke bostuin. Daarnaast worden alle woningen nog voorzien van een dubbele garagebox en krijgt deze kleinschalige natuurwijk een hoofdingang welke is voorzien van een afsluitbare toegangspoort.

In het 1e kwartaal van 2021 start de verkoop en u kunt zich nu alvast inschrijven.

https://www.natuurgoedziedewij.nl/

 

Prijsindicatie vanaf € 900.000,- v.o.n.

 

 

 

Bovenaanzicht polderwoningen


NIEUWBOUWONTWIKKELINGEN IN RIJSOORD

 

Presale De Oude Boomgaert gestart
Afgelopen donderdag en zaterdag heeft het event “Proef De Oude Boomgaert” plaatsgevonden. Meer dan 250 mensen hebben onze tent bezocht en op gepaste afstand informatie gekregen over de woningen en het project. Helaas heeft niet iedereen een plekje kunnen bemachtigen voor dit event. De informatie die verstrekt is tijdens het event is te downloaden op de website. De documentatie die tijdens het event beschikbaar was, is in te kijken bij Van Spronsen Makelaars in Hendrik Ido Ambacht. Bel even voor het maken van een afspraak (ivm RIVM-COVID-voorschriften)
 
Op 9 juli is ook de officiële inschrijving voor de woningen gestart. Wil jij kans maken op een woning in dit mooie plan dan dien je in jouw account het formulier “Digitaal inschrijfformulier woningen” in te vullen en in te sturen voor 24 augustus 2020. Let op: als je tot nu toe alleen je bouwnummervoorkeur hebt opgegeven, is het noodzakelijk om je nu definitief in te schrijven voor een woning. Alleen door je nu in te schrijven maak je kans om een woning toegewezen te krijgen.

Bekijk alle stappen van het verkoopproces op de website. 

Maten achtertuinen
Tijdens het event ontvingen wij veel vragen over de dieptes van de achtertuinen. Hierbij een indicatie van de dieptes tot de erfgrens of tot het water. Dit betreft de langste maat in het geval de kavelgrens schuin loopt.

Forelle Bnr 11/12 Ca. 16 meter tot water
  Bnr 13/14 Ruim 17,5 meter tot water
  Bnr 15/16 Ruim 19 meter tot water
  Bnr 17/18 Ruim 20 meter tot water
  Bnr 19- 26 Ruim 16,5 meter tot water
Conseiller Bnr 27-30 Ruim 14 meter
  Bnr 31-34 Ca. 14 meter
Bergamot Bnr 35-41 Ruim 16,5 meter
Conference Bnr 42- 48 Ruim 11 meter
Verdi Bnr 49/50 Ruim 22 meter
Doyenne+ Bnr 51 Ruim 20 meter
Doyenne Bnr 52 Ca. 20 meter
Assumer Bnr 53 Ca. 16 meter
Assumer+ Bnr 54 Ruim 15,5
Doyenne(+) Bnr 55/56 Ruim 16,5 meter
Duchesse Bnr 57/58 Ca. 16 meter
Verdi Bnr 59/60 Ruim 14,5 meter
Doyenne+ Bnr 61 Ruim 14,5 tot berging
Doyenne Bnr 62 Ruim 14,5 meter
Duchesse Bnr 63/64 Ruim 16,5 meter
Assumer(+) Bnr 65/66 Ca. 18,5 meter

 

 

Vragen?
Heeft u vragen over het project of lukt het niet om uw bouwnummervoorkeuren door te geven? U kunt altijd contact opnemen met Oene Mulder of Remi Kruizinga via 078-681 25 66. Liever mailen? Stuur een e-mail naar info@vanspronsenmakelaars.nl

 

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!