Verkocht

HENDRIK-IDO-AMBACHT

Bezembinder 2 (Volgerlanden-Oost)

€ 680.000,- k.k.

Over deze woning

Fijnproevers en levensgenieters opgelet want dit is een woning waar jullie willen wonen; een volledige GASLOZE, prachtige, lichte en statige jaren 30 twee-onder-een kapwoning type chique. De woning wordt uiterst energiezuinig en met een top isolatie gebouwd, heeft een woonoppervlak van maar liefst 176 m² op een perceel van 253 m² èn vloerverwarming in de gehele woning. Dit alles in de O zo geli

Lees verder

Ook succevol je huis verkopen?

Vraag een waardebepaling aan

Oene Mulder

Kenmerken

Soort woning
Woonhuis
Type woonhuis
Twee onder een kapwoning
Bouwjaar
2022
Woonoppervlakte
176 m²
Perceeloppervlakte
253 m²
Kamers
5

Omschrijving

Fijnproevers en levensgenieters opgelet want dit is een woning waar jullie willen wonen; een volledige GASLOZE, prachtige, lichte en statige jaren 30 twee-onder-een kapwoning type chique. De woning wordt uiterst energiezuinig en met een top isolatie gebouwd, heeft een woonoppervlak van maar liefst 176 m² op een perceel van 253 m² èn vloerverwarming in de gehele woning. Dit alles in de O zo geliefde en kindvriendelijke wijk de Volgerlanden.

De woning wordt dusdanig opgeleverd dat deze door jullie als kopers naar eigen wens kan worden ingericht voor wat betreft de keuken en badkamer. De tekeningen zijn uiteraard voorhanden en opvraagbaar, waardoor jullie als kopers nu al de keuken en badkamer kunnen inmeten en bestellen zodat deze na oplevering direct geplaatst kunnen worden.

De woning is bij oplevering geheel gestuct.

Indeling is als volgt:
Entree middels toegangsdeur aan de zijkant van de woning waar zich tevens de oprit bevindt waar voldoende ruimte is voor 2 auto’s met een aangebouwde garage welke is voorzien van een stalen kanteldeur aan de voorkant met loopdeur naar de achtertuin.

Hal met meterkast, volledig ingericht toilet en vaste trapopgang.

De woonkamer heeft met de uitbouw van 2.4m een totaaloppervlakte van maar liefst 62m2, openslaande deuren.
De keukenruimte bevindt zich aan de voorkant van de woning en is reeds voorzien van al het benodigd leidingwerk om een prachtige keuken met kookeiland te kunnen realiseren. Je kunt hierbij denken aan een spoelbak met cooker, vaatwasser, kookplaat en eventueel een wijnkoeler.

1e Verdieping:
Ruime overloop met gevelraam, 3 ruime slaapkamers en (casco) badkamer welke met 40cm is vergroot.

2e Verdieping:
Open zolder met gevelraam en afgesloten wasruimte met opstelplaats WTW unit. Deze zolder leent zich perfect tot het creëren van 2 extra slaapkamers.

Op elke verdieping hangt een rookmelder.

Gasloos wonen:
Deze nieuwbouw wijk zal volledig gasloos worden opgeleverd. De bewoners worden verplicht hun warmte te regelen via de stadsverwarming van HVC. Uitleg hier omtrent is eveneens terug te vinden in uw move account.

Energielabel:
Voor de woning geldt dat de EPC-waarde vanuit het bouwbesluit kleiner dan of gelijk moet zijn aan 0,4. Hier wordt met de uitwerking van de woning aan voldaan, waarmee de woning het ‘oude’ energielabel A verdient. Voor de woning wordt echter een energielabel verstrekt volgens de nieuwe rekenwijze (BENG). De uitkomst hiervan is na keuring van de woning, wanneer deze gereed is, bekend.

Inrichtingsplan de Straatjes:
Het inrichtingsplan van de woonomgeving vindt u terug op de Volgerlanden website, zowel de IPOR straatjes als ook de erratum IPOR straatjes zijn hier inzichtelijk en geven een duidelijk beeld van beplanting, rijrichting, parkeren en speel voorzieningen.

Afmetingen:
Voor de afmetingen verwijzen wij nadrukkelijk naar de bouwtekeningen en het kavel paspoort. Genoemde maatvoeringen zijn derhalve ca. mate en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Verkoop:
U kunt alle documenten inzien via de aan dit project gekoppelde move account. Heeft u nog aanvullende vragen of wensen dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met ons kantoor voor een afspraak.

Oplevering:
Oplevering conform planning en opgave bouwer, verkoper zal koper voorzien van alle nieuwsbrieven en berichtgevingen hier omtrent. Huidige planning oplevering eind 1e/begin 2e kwartaal 2023.

Levering geschied op basis van Kosten koper.
Zodra de definitieve opleverdatum bekend is zal verkoper koper uitnodigen om aanwezig te zijn bij de eind inspectie om vervolgens in diezelfde week de woning over te dragen aan koper via de notaris. Tevens zal verkoper de notaris terstond informeren over de uiteindelijke gewenste overdrachtsdatum. In de wetenschap dat betrokken notaris dit 6 weken voorafgaand dient te weten gezien de te verwachten doorlooptijd bij banken voor in en uitschrijving.

HENDRIQUE is ruim opgezet. Overal een fijne, brede stoep waar heerlijk op gespeeld kan worden. De grasperkjes en de bomen zorgen voor een groene uitstraling. De voortuinen nodigen uit om een bankje en tafeltje neer te zetten. Het enige dat dan nog mist is een grote kan limonade en wat snoepjes om de buurtkinderen blij te maken.

De vijftig gezinswoningen worden gekenmerkt door hun typerende jaren ’30 architectuur. De fraaie tuitgevels, Franse balkons, vensterluiken en erkers geven het project een rijke uitstraling. Elke woning heeft zijn eigen bijzondere architectonische kenmerken. Door het gebruik van verschillende kleuren bakstenen en bijzondere kaders worden deze kenmerken extra in de schijnwerpers gezet.

Hendrik-Ido-Ambacht is een actieve Gemeente waar genoeg te beleven is. Het dorp is gelegen tussen de rivieren de Waal en de Noord en heeft een groen karakter. De vele mooie parken zoals het Sophiapark, Sandelingen-Ambacht en Burgermeester Bax park bieden jong en oud een plek om elkaar te ontmoeten. Vergeet ook het alom bekende perenlaantje niet!

Als we het dan over ontmoetingen hebben, is de horeca ook goed vertegenwoordigd. Winkelen kan in het winkelcentrum De Schoof. Met 50 winkels is er een breed scala aan producten en diensten te vinden. Met een perfecte ligging langs de A15 en A16 sta je binnen mum van tijd in de omliggende steden zoals Dordrecht en Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer is de Volgerlanden goed te bereiken.

De Volgerlanden is een nieuwbouwwijk aan de rand van Hendrik-Ido-Ambacht en aansluitend aan Zwijndrecht. De wijk heeft een eigen winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast is er scholencluster met diverse scholen en kinderopvang “Ambacht” met een crèche en peuterspeelzaal. Ook voor gezondheidszorg hoef je de wijk niet uit. Kortom, alle voorzieningen voor het hele gezin zijn binnen handbereik. Doordat het éénrichtingsverkeer en de woonerven heeft de wijk een autoluw karakter. Een plek waar de kinderen met plezier groot worden, buurtvriendjes kunnen maken en dat met een dorps karakter. We zien dan ook dat er veel stellen de stad verlaten en deze wijk kiezen om een gezin te stichten.

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
twee onder een kapwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Isolatie
volledig geisoleerd

Energie

Energielabel
A
Verwarming
stadsverwarming, vloerverwarming geheel
Warm water
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
176 m²
Perceeloppervlakte
253 m²
Inhoud
680 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
19 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
achtertuin met een oppervlakte van 74 m² en is gelegen op het zuidwesten

Bergruimte

Parkeergelegenheid
op eigen terrein

Kaart

Brochure

Wat leuk dat u een brochure aanvraagt van deze woning. In de brochure vindt u uitgebreide en gedetailleerde informatie van het pand.
Mocht u naar aanleiding van de brochure nog vragen hebben, horen wij dat graag.

Interesse?

Neem contact op!