Verkocht

Zwijndrecht

Burgemeester de Bruinelaan 68-70

€ 300.000,- k.k.

Over dit bedrijfsobject

Royaal winkelpand (voorheen 2 winkels) met een frontbreedte van ca. 11.76 m, twee toegangsdeuren en twee grote erkerramen met markiezen aan de voorzijde. Het object heeft volgens het vigerende bestemmingsplan “Oud Centrum, de bestemming: Gemengd. Dit betekent dat de huidige bestemming winkel eventueel zou kunnen worden omgezet naar Wonen.

Winkelruimte 1 (nr 68):
Toegangsdeur met meterkast voor

Lees verder

Meer informatie?

Oene Mulder

Kenmerken

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1927

Omschrijving

Royaal winkelpand (voorheen 2 winkels) met een frontbreedte van ca. 11.76 m, twee toegangsdeuren en twee grote erkerramen met markiezen aan de voorzijde. Het object heeft volgens het vigerende bestemmingsplan “Oud Centrum, de bestemming: Gemengd. Dit betekent dat de huidige bestemming winkel eventueel zou kunnen worden omgezet naar Wonen.

Winkelruimte 1 (nr 68):
Toegangsdeur met meterkast voorzien van 8 groepen.
Winkelruimte met een betonnen vloer, gespoten wanden en een systeemplafond met inbouwverlichting. Aangezien dit gedeelte als kapsalon in gebruik was zijn er een drietal waterpunten (warm- en koud water) met afvoer aanwezig. Vanuit deze winkelruimte (ca. 49 m²) is er een open verbinding naar winkelruimte twee, een kantoorruimte en een pantry (ca. 4 m²) met vinyl op de grond, zeer eenvoudig keukenblok met spoelbak, vaatwasser en cv-ketel (merk: Remeha). De kantoorruimte (ca. 14 m²) heeft gespoten wanden en een inbouwplafond met inbouwverlichting. Vanuit deze ruimte is er een openslaande deur naar de achtertuin en een deur naar de eenvoudige wasruimte (ca. 4,9 m²) met wasmachine-aansluiting en trottoirtegels.

Winkelruimte 2 (nr 70):
Eigen toegangsdeur naar de royale winkelruimte ca. 45 m². Deze ruimte heeft een betonnen vloer. De wanden zijn gespoten en er is een systeemplafond met inbouwverlichting. De uitgebreide groepenkast heeft 25 groepen waaronder diverse krachtstroomgroepen. In deze winkelruimte bevindt zich een toiletruimte. Deze is uitgevoerd met een eenvoudig closet en fonteintje. Achter winkelruimte 2 bevinden zich nog twee winkel-/opslaggedeelten. Winkel-/opslaggedeelte 3 (ca. 42 m²) met betonnen vloer, gespoten wanden en systeemplafond met inbouwspots en 6 krachstroomaansluitingen. Hierachter bereik je winkel-/opslaggedeelte 4 (ca. 40 m²). Deze ruimte is uitgevoerd met 4 krachtstroomaansluitingen. Via en loopdeur is de achtergelegen steeg bereikbaar. Zowel ruimte 3 als 4 zijn voorzien van diverse luchtafvoerslangen die door het plafond en het dak lopen.

Achtertuin/plaats:
Aan de achterzijde van winkelruimte (nr 68) is een ruime achtertuin/plaats van ca. 100 m² gesitueerd. De achtertuin is grotendeels betegeld. De achtertuin is vanaf de Burgemeester Bruïnelaan via een zijpad met poort toegankelijk.

Bestemming:
Het object heeft volgens het bestemmingsplan artikel: 7.1.1 de bestemming: Gemengd

De voor Gemengd - 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:

• kantoren;
• dienstverlening;
• bedrijven in de milieucategorieën 1 t/m 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten detailhandel;
• maatschappelijke voorzieningen;
• woningen tot maximaal 15 m uit de voorgevelrooilijn, waarbij het bepaalde onder Artikel 17 van overeenkomstige toepassing is;

Bijzonderheden:

• Gesplitst aankopen van dit winkelpand is niet mogelijk
• Het winkelpand betreft een appartementsrecht.
• De VVE-bijdrage die in rekening wordt gebracht is alleen gebaseerd op de opstal-, brand- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. De bijdrage wordt eenmaal per jaar geïncasseerd. De bijdrage is thans: ca. € 388,-
• De bergingen in de achtertuin/plaats worden gebruikt door de eigenaren/bewoners van de bovenwoningen. Hiervoor is een erfdienstbaarheid opgenomen.

Oplevering:
in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1927

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
200 m²
Verkoopvloer oppervlakte
200 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1176
Welstandsklasse type
B1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, in woonwijk
[]

Kaart

Brochure

Wat leuk dat u een brochure aanvraagt van deze woning. In de brochure vindt u uitgebreide en gedetailleerde informatie van het pand.
Mocht u naar aanleiding van de brochure nog vragen hebben, horen wij dat graag.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Interesse?

Neem contact op!