Verkocht

Hendrik-Ido-Ambacht

Winkelcentrum De Schoof 150

€ 300.000,- k.k.

Over deze woning

De Schoof 150 te Hendrik-Ido-Ambacht

Representatieve winkelruimte met extra laad en los mogelijkheid aan achterzijde. Deze winkelruimte is beschikbaar op een fraaie locatie in Hendrik-Ido-Ambacht! Het winkelcentrum de Schoof biedt een divers winkelaanbod, zoals de Livera, Hema, Jumbo, Kruitvat, Lidl, Gall & Gall, Delifrance, Zeeman, Smit Mode etc. Aan de ingang aan de Beatrixsingel biedt het wink

Lees verder

Ook succevol je huis verkopen?

Vraag een waardebepaling aan

André Boon

Kenmerken

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1953

Omschrijving

De Schoof 150 te Hendrik-Ido-Ambacht

Representatieve winkelruimte met extra laad en los mogelijkheid aan achterzijde. Deze winkelruimte is beschikbaar op een fraaie locatie in Hendrik-Ido-Ambacht! Het winkelcentrum de Schoof biedt een divers winkelaanbod, zoals de Livera, Hema, Jumbo, Kruitvat, Lidl, Gall & Gall, Delifrance, Zeeman, Smit Mode etc. Aan de ingang aan de Beatrixsingel biedt het winkelcentrum een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Aan de ingang aan de Graaf Willemlaan is tevens een parkeerterrein, daar geldt een blauwe zone. Oppervlakte/ Metrage ca. 110 m².

Servicekosten: ca. € 62,- per maand / ca. € 744,- per jaar. De diensten die onder deze servicekosten vallen zijn: - Diverse klein onderhoud - Brandpreventie - Schoonmaakkosten - Glas en gevelbewassing, luifelbewassing - Reinigen bestrating - Surveillance.

Bijdrage Winkeliers Vereniging De Schoof: ca. € 71,- per maand / ca. € 852,- per jaar.

Opleveringsniveau: Vloer met pvc (houtmotief), toegangspoortjes met kledingclips, toiletruimte, systeemplafond met led verlichting, etalageverlichting PVC, inloopmat, airconditioning, heather installatie (merk: Carrier), cv ketel (merk: Remeha), alarminstallatie met digitale doormelding, internet en telecom voorziening.


M.b.t. mogelijke verhuur:

Mogelijke huurprijs: € 2.100,- per maand.

Huurtermijn: In overleg.

Huuringangsdatum: In overleg.

Huurprijsaanpassing / indexering: Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006 = 100); voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum. Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst ROZ-model (september 2012) aangevuld met verhuurder- en/of object specifieke afwijkingen c.q. aanvullingen op de algemene bepalingen.

Zekerheidstelling: Bankgarantie /waarborgsom ter grootte van drie maanden huur incl. BTW, conform model ROZ. Omzetbelasting: De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Voorbehouden: Definitieve goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Overige voorwaarden en condities: Nader overeen te komen.

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1953

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
110m²
In units vanaf
110m²
Verkoopvloer oppervlakte
110m²
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Verdiepingen
1
Frontbreedte
600
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum

Kaart

Brochure

Wat leuk dat u een brochure aanvraagt van deze woning. In de brochure vindt u uitgebreide en gedetailleerde informatie van het pand.
Mocht u naar aanleiding van de brochure nog vragen hebben, horen wij dat graag.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Interesse?

Neem contact op!