Verkocht

Hendrik-Ido-Ambacht

Winkelcentrum De Schoof 150

€ 300.000,- k.k.

Over dit bedrijfsobject

De Schoof 150 te Hendrik-Ido-Ambacht

Representatieve winkelruimte met extra laad en los mogelijkheid aan achterzijde. Deze winkelruimte is beschikbaar op een fraaie locatie in Hendrik-Ido-Ambacht! Het winkelcentrum de Schoof biedt een divers winkelaanbod, zoals de Livera, Hema, Jumbo, Kruitvat, Lidl, Gall & Gall, Delifrance, Zeeman, Smit Mode etc. Aan de ingang aan de Beatrixsingel biedt het wink

Lees verder

Kenmerken

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1953

Omschrijving

De Schoof 150 te Hendrik-Ido-Ambacht

Representatieve winkelruimte met extra laad en los mogelijkheid aan achterzijde. Deze winkelruimte is beschikbaar op een fraaie locatie in Hendrik-Ido-Ambacht! Het winkelcentrum de Schoof biedt een divers winkelaanbod, zoals de Livera, Hema, Jumbo, Kruitvat, Lidl, Gall & Gall, Delifrance, Zeeman, Smit Mode etc. Aan de ingang aan de Beatrixsingel biedt het winkelcentrum een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Aan de ingang aan de Graaf Willemlaan is tevens een parkeerterrein, daar geldt een blauwe zone. Oppervlakte/ Metrage ca. 110 m².

Servicekosten: ca. € 62,- per maand / ca. € 744,- per jaar. De diensten die onder deze servicekosten vallen zijn: - Diverse klein onderhoud - Brandpreventie - Schoonmaakkosten - Glas en gevelbewassing, luifelbewassing - Reinigen bestrating - Surveillance.

Bijdrage Winkeliers Vereniging De Schoof: ca. € 71,- per maand / ca. € 852,- per jaar.

Opleveringsniveau: Vloer met pvc (houtmotief), toegangspoortjes met kledingclips, toiletruimte, systeemplafond met led verlichting, etalageverlichting PVC, inloopmat, airconditioning, heather installatie (merk: Carrier), cv ketel (merk: Remeha), alarminstallatie met digitale doormelding, internet en telecom voorziening.


M.b.t. mogelijke verhuur:

Mogelijke huurprijs: € 2.100,- per maand.

Huurtermijn: In overleg.

Huuringangsdatum: In overleg.

Huurprijsaanpassing / indexering: Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006 = 100); voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum. Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst ROZ-model (september 2012) aangevuld met verhuurder- en/of object specifieke afwijkingen c.q. aanvullingen op de algemene bepalingen.

Zekerheidstelling: Bankgarantie /waarborgsom ter grootte van drie maanden huur incl. BTW, conform model ROZ. Omzetbelasting: De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Voorbehouden: Definitieve goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Overige voorwaarden en condities: Nader overeen te komen.

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1953

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
110 m²
In units vanaf
110 m²
Verkoopvloer oppervlakte
110 m²
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Verdiepingen
1
Frontbreedte
600
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum
[]

Kaart

Brochure

Wat leuk dat u een brochure aanvraagt van deze woning. In de brochure vindt u uitgebreide en gedetailleerde informatie van het pand.
Mocht u naar aanleiding van de brochure nog vragen hebben, horen wij dat graag.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Interesse?

Neem contact op!