Te huur
Verhuurd

Hendrik-Ido-Ambacht

Witte de Withstraat 57.

€ 750,- p/m

Over dit bedrijfspand

Met Medisch Plein de Kwikstaart hoopt de familie Abbema van Bruderer Property iedereen in Hendrik-Ido-Ambacht een beter gevoel te kunnen geven bij een bezoek aan een medische instantie, dit door middel van een prettige en intensieve samenwerking met de bestaande gezondheidscentra. Hierdoor verwacht Medisch Plein de Kwikstaart een goede aanvulling te zijn op het huidige aanbod van medische zorg in

Lees verder

Wil je binnenkijken?

Remi Kruizinga

Kenmerken

Hoofdbestemming
Overige
Bouwjaar
2016

Omschrijving

Met Medisch Plein de Kwikstaart hoopt de familie Abbema van Bruderer Property iedereen in Hendrik-Ido-Ambacht een beter gevoel te kunnen geven bij een bezoek aan een medische instantie, dit door middel van een prettige en intensieve samenwerking met de bestaande gezondheidscentra. Hierdoor verwacht Medisch Plein de Kwikstaart een goede aanvulling te zijn op het huidige aanbod van medische zorg in Hendrik-Ido-Ambacht.

Medisch plein de Kwikstaart is ontworpen door de architecten Rik de Ruiter en Luuk Stoltenborg. Hun opdracht was het ontwerpen van een medisch cluster dat aan de voorwaarden van anno nu zou moeten voldoen. Buiten dat Bruderer Property een warm, gezellig functioneel medisch plein voor ogen had, moest het ook aan alle normen voldoen. Met andere woorden: een bezoek aan arts etc. moet in een toegankelijker omgeving plaatsvinden, kortom: de medische beleving moet goed voelen.

Medisch Plein de Kwikstaart bestaat uit 13 units, met één gezamenlijke wachtruimte. De units zijn verschillend in grootte, van 30 m² tot 42 m², conform maatgeving zoals wordt aangegeven door de verschillende medische instanties. Van de 13 units zullen er 12 worden aangeboden voor verhuur. Unit 7 zal een ruimte zijn die door de familie Abbema van Bruderer Property wordt aangeboden aan de gemeenschap van Hendrik-Ido-Ambacht. Deze lezingzaal kan kosteloos worden gebruikt door iedereen die in Hendrik-Ido-Ambacht woont, voor medische lezingen en/of exposities van Ambachtse kunstenaars.

Het complex is volledig rolstoel-toegankelijk. Er zijn diverse algemene voorzieningen aanwezig zoals een aparte vergader/expositieruimte, gemeenschappelijke keuken, invalidentoilet, een automatische externe defibrillator (AED). Er zijn 18 parkeerplaatsen, waarvan 1 invalidenparkeerplaats. Tevens zijn er 2 oplaadpalen voor elektrische voertuigen. Er is ook een fietsenstalling aanwezig.

Duurzaam ontwerp:
Het zorgcentrum heeft een betere energie-prestatie dan wettelijk vereist. Het energielabel is A++. Het complex maakt gebruik van warmte en koude uit de bodem. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van warmteterugwinning uit ventilatielucht. De glasgevels zijn voorzien van driedubbel glas. Op het dak van het complex is een installatie zonnecellen aanwezig.

Omschrijving
De vermelde huurprijs is een vanaf-prijs per unit.
De Kwikstaart kent verschillende units welke flexibel indeelbaar zijn.
De prijzen zijn per maand, exclusief BTW, elektriciteit, water en internet/telefonie per eigen unit.
De prijzen zijn inclusief servicekosten voor publieke ruimten = kosten voor elektriciteit, water, schoonmaak, tuinonderhoud en algemeen onderhoud.

Bijzonderheden
Voorwaarden:

Huurprijzen:
Een overzicht van de geldende huurprijzen per 1 augustus 2017 van de units is bijgevoegd. De eerste units zijn inmiddels in gebruik genomen. Met de verdeling van de units aan de linkerzijde is reeds begonnen en deze zullen gereed zijn in november 2017.
De vermelde huurprijzen zijn per maand per eigen unit. De prijzen zijn inclusief servicekosten voor publieke ruimten = kosten voor elektriciteit, water, schoonmaak, tuinonderhoud en algemeen onderhoud.

Huurtermijn
Minimaal 2 jaar

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder opteren voor een met BTW belaste verhuur. Indien huurder BTW vrijgestelde prestaties verricht en er niet kan worden geopteerd voor een met BTW belaste levering, dan dient verhuurder bij verhuur een BTW-compensatietoeslag in rekening te brengen, ter voorkoming dat hij schade lijdt omdat er niet kan worden geopteerd voor een met BTW belaste levering.

Bijkomende kosten
Een nader te bepalen voorschot voor verwarming en servicekosten; eveneens te voldoen bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van een maand huur, inclusief BTW.
Indeling
De Kwikstaart kent verschillende units welke flexibel indeelbaar zijn.


Geldende huurprijzen indien er geopteerd wordt voor BTW belaste huur:

Unit 07 - beschikbaar voor dagverhuur!! 41 m2 - € 60,00 per dag

Unit 09 - 42 m2 - € 750,00 per maand -- servicekosten € 100,00

Unit 12 - 42 m2 - € 750,00 per maand -- servicekosten € 100,00

Vermelde prijzen zijn per maand inclusief verbruikskosten elektriciteit en water per eigen unit, exclusief internet/telefonie Een exclusief BTW per unit.


Geldende huurprijzen indien er wordt geopteerd voor BTW-vrije huur:

Unit 07 - beschikbaar voor dagverhuur!!

Unit 09 - 42 m2 - € 930,00 per maand -- servicekosten € 100,00

Unit 12 - 42 m2 - € 930,00 per maand -- servicekosten € 100,00 inclusief verbruikskosten elektriciteit, water exclusief, internet/telefonie per eigen unit.

Onder de servicekosten wordt verstaan:
- De schoonmaak van de algemene ruimten
- Tuinonderhoud
- Glasbewassing aan de buitenzijde en van de algemene ruimten
- Opstalverzekering van het complex
- Onderhoud aan de constructieve delen van het complex
- Onderhoud van de algemene ruimten

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 750,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
overige
Bouwjaar
2016

Praktijkruimte

Oppervlakte
516 m²
In units vanaf
30
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
Er zijn 18 parkeerplaatsen, waarvan 1 invalidenparkeerplaats. Tevens zijn er 2 oplaadpalen voor elektrische voertuigen. Er is ook een fietsenstalling aanwezig.

Kaart

Brochure

Wat leuk dat u een brochure aanvraagt van deze woning. In de brochure vindt u uitgebreide en gedetailleerde informatie van het pand.
Mocht u naar aanleiding van de brochure nog vragen hebben, horen wij dat graag.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Maak een gratis zoekopdracht aan

en ontvang het nieuwste bedrijfsaanbod als eerste!

Zoekopdracht aanmaken