Nieuwbouw

Barendrecht

Ziedewij

€ 785.000,- tot € 1.250.000,-

Over dit project

Informatiedag!
Op zaterdag 15 april van 10.00-14.00u bent u van harte welkom op de informatiedag. Deze vindt plaats op de locatie Noldijk 126. De ontwikkelaar, aannemer, architect en makelaar informeren u graag over de woningen!


Binnenkort start de officiële verkoop van project Ziedewij.

Wonen in Natuurgoed Ziedewij, dat is genieten van de bovenste plank, binnen én buiten! De 6 ecologische Po

Lees verder

Meer informatie?

Remi Kruizinga

078-6812566

Bouwtypes

Omschrijving

Informatiedag!
Op zaterdag 15 april van 10.00-14.00u bent u van harte welkom op de informatiedag. Deze vindt plaats op de locatie Noldijk 126. De ontwikkelaar, aannemer, architect en makelaar informeren u graag over de woningen!


Binnenkort start de officiële verkoop van project Ziedewij.

Wonen in Natuurgoed Ziedewij, dat is genieten van de bovenste plank, binnen én buiten! De 6 ecologische Polderwoningen zijn vrijstaand, staan op zeer riante kavels en zijn levensloopbestendig! In dit project komen ook 2 supergave 2-laagse, ecologische, vrijstaande dijkwoningen met een living van 42m2 op de 1e verdieping, waardoor er fenomenaal uitzicht is!!

Natuur- en belevingsgebied
Ziedewij is gelegen in een polder in Barendrecht, van oudsher was hier water, later agrarische grond waar onder andere vlas verbouwd werd. Binnenkort wordt 9 hectare van deze polder een natuur- en belevingsgebied, waarvan 6 hectare wordt ingericht als voedselbos.

Groot pioniersproject
Het is een groot pioniersproject, met het voedselbos combineren we drie werelden die vaak gescheiden zijn: natuur, recreatie en landbouw. Door deze werelden samen te brengen willen we mensen op een inspirerende en laagdrempelige manier met elkaar in contact brengen en verbinden met de natuur.

Het uiteindelijke doel is om meer achter te laten dan wat we nemen. Het voedselbos, of eetbaar landschap, is het kloppende hart van ons natuurgoed. Stap voor stap wordt het landschap verweven met wonen, eten en drinken, overnachten en bezoeken. We starten met de bouw van acht duurzame woningen. Deze woningen maken de realisatie van het natuurgoed mede mogelijk.

CLT constrcutie (houtbouw)
De woningen worden gebouwd volgens CLT constructie (houtbouw). CLT staat voor Cross Laminated Timber of kruislaaghout. Dit massief houten constructiemateriaal is opgebouwd uit kruislings verlijmde latten die haaks op elkaar zijn geplaatst. Deze manier van vervaardigen zorgt voor een zeer stevig houtproduct dat gebruikt wordt voor constructie van bijvoorbeeld wanden en vloeren. Het is een duurzaam alternatief voor de traditionele bouwmaterialen beton en staal. Het zorgt voor een solide woning en heeft een hoogwaardige afwerking. Voor het hout worden naaldbomen gebruikt en deze komen enkel van duurzaam bosbeheer. De polderwoningen zijn ‘biobased’: we gebruiken natuurlijke (isolatie) materialen die op korte termijn weer terug groeien.

Inschrijven
Uiteraard willen wij u graag op de hoogte houden van dit bijzondere project.
Neem gerust even contact op met ons kantoor om uw gegevens te laten noteren!

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m² tot 198 m²
Perceeloppervlakte
397 m² tot 1.448 m²
Ziedewij, Barendrecht
Ziedewij, Barendrecht
Ziedewij, Barendrecht

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!