Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw wooncarrière?

Het kopen van een droomhuis is leuk, maar ook uitdagend. De huizenmarkt is continu in beweging: overbieden, oververhit en dan weer compleet bekoeld. En heb je jouw droomhuis gevonden dan wil je een realistische weloverwogen prijs voor de woning betalen. 

Bij Van Spronsen Makelaars helpen wij je graag bij de aankoop van jouw droomhuis. Een aankoopmakelaar bespaart je niet alleen geld, maar ook tijd en neemt veel zorgen uit handen. Wij helpen jou in je zoektocht en attenderen je op zaken waar je zelf in eerste instantie niet aan denkt. Klopt alles juridisch, bouwkundig en is de vraagprijs reëel? Wij kennen de lokale huizenmarkt in deze regio door en door en passen onze koopstrategie daarop aan.

Wil jij met ons jouw droomhuis kopen? Je kunt ons als aankoopmakelaar inschakelen op verschillende momenten en voor verschillende opdrachten: hulp bij het zoeken, advies tijdens het bezichtigen, onderhandelen of het hele koopproces. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een oriënterend gesprek. Dit kan bij jou thuis of bij ons op kantoor!

 

Meer informatie?

Els

Els helpt je graag verder

Afspraak maken Gratis waardebepaling

Zo maken wij het verschil voor jou!

  • Bijna 50 jaar ervaring en een groot netwerk
  • Enthousiast team met innovatieve tools en ideeën
  • Optimale aandacht voor de klant én de kijkers
  • NVM-lidmaatschap geeft zekerheid
  • Qualis-lidmaatschap voor het hogere segment
  • Unieke matchmaker voor woningzoekers
  • Succesvolste verkopen in de regio
  • Full-service begeleiding van A tot Z

Je droomhuis kopen in 6 stappen

Stap 1
Stap 1

Vrijblijvende kennismaking

Wij maken graag kennis! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een oriënterend gesprek. Dit kan bij jou thuis of bij ons op kantoor! We zijn benieuwd wie je bent, waar je staat in het leven en vooral wat je zoekt en waarmee wij jou van dienst kunnen zijn.

Stap 2
Stap 2

Jouw woonwens helder

Voordat we starten met jouw zoektocht is het erg belangrijk dat je weet wat je kunt financieren en in welke prijsklasse je het beste kunt gaan zoeken. Van Spronsen Makelaars werkt samen met diverse lokale financieel adviseurs. Iedere adviseur brengt zijn unieke expertise mee. Of je nu op zoek bent naar de meest gunstige rentetarieven, flexibele aflossingsmogelijkheden of gewoon behoefte hebt aan deskundig advies, wij zorgen ervoor dat je bij de juiste specialist terechtkomt. Een betrouwbare adviseur, die een passend advies maakt op basis van jouw behoeften en levensstijl.

Stap 3
Stap 3

Onze zoektocht begint

Als jouw woonwens is gedefinieerd gaan we aan de slag. Ons team is als geen ander op de hoogte van deze regio en de lokale woningmarkt. Komt er een nieuwe woning te koop dan weten wij dat vaak als één van de eersten.

Stap 4
Stap 4

Bezichtigen, we gaan met je mee

Heerlijk toch, een professional aan jouw zijde die je ondersteunt en al jouw vragen beantwoordt of voor je uitzoekt. Kortom wij zijn er echt voor de koper. Denk aan advies over bouwkundige, juridische en financiële zaken en slimme aanpassingen zoals een verbouwing of verduurzaming die de waarde van je huis op den duur kunnen verhogen.

Stap 5
Stap 5

Verliefd, onderhandelen maar

We houden het hoofd koel en zorgen ervoor dat je een realistische weloverwogen prijs voor de woning betaalt en de beste keuzes maakt. We beschikken naast onze ervaring in de regio over allerlei tools en een rijke database, waardoor we precies weten wat jouw droomhuis echt waard is. Wij bepalen samen de gewenste strategie.

Stap 6
Stap 5

Gefeliciteerd met jouw droomhuis!

Tijd voor de afhandeling. Nu komt wellicht ook de bouwkundige keuring in beeld. Wij bespreken samen het bouwkundige rapport met een bijpassend advies. De koopakte wordt door de verkopend makelaar opgesteld, wij controleren en bespreken uiteraard deze akte met jou. Wij begeleiden jou als koper tot aan de daadwerkelijke overdracht van de woning en zullen adviseren tijdens de eindinspectie met uiteraard onze service bij bijzonderheden na het transport.

Onze klanten zijn dik tevreden

9,6

gebaseerd op
576 klantervaringen

“Wij hebben het volledige traject vanaf de ontmoeting, het totale verkooptraject tot en met de inspectie voorafgaand aan de overdracht als prettig, persoonlijk en kundig ervaren. Dank aan Els en Marloes inclusief de rest van het team voor jullie begeleiding hierbij.”

10,0
Rotterdamseweg 145 te Zwijndrecht

Goede makelaar, je wordt goed op de hoogte gehouden, prima service en advies. Het hele verkoopproces is vakkundig en goed begeleid. De communicatie met zowel makelaars als dames van de backoffice verliep soepel. Bij het tekenen van de akte wordt alles goed en duidelijk uitgelegd.

9,0
Groenewaal 70 te Hendrik-Ido-Ambacht

Ons enthousiaste en ervaren team

Marloes Tjon-A-Loi Bos

Marloes Tjon-A-Loi Bos

Makelaar ARMT

06 41 09 19 24 marloes@vanspronsenmakelaars.nl
Oene Mulder

Oene Mulder

NVM makelaar / register taxateur

06 34 68 70 08 oene@vanspronsenmakelaars.nl
Sylvana Eland

Sylvana Eland

Commercieel medewerker

078 681 25 66 sylvana@vanspronsenmakelaars.nl
Denise de Waard-Kerpel

Denise de Waard-Kerpel

Makelaar ARMT

06 41 09 19 21 denise@vanspronsenmakelaars.nl
Veronique Wesdorp

Veronique Wesdorp

Commercieel medewerker

078 681 25 66 veronique@vanspronsenmakelaars.nl
Evelien Keijzer - van de Breevaart

Evelien Keijzer - van de Breevaart

Makelaar ARMT

078 681 25 66 evelien@vanspronsenmakelaars.nl

Ja, ik wil een vrijblijvende afspraak maken

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bericht *

Direct contact

078 681 25 66

Adresgegevens

De Schoof 8
3341 EB
Hendrik-Ido-Ambacht

Openingstijden

Ma. t/m vr.
Zaterdag
8.45 - 17.30 uur
10.00 - 14.00
Naast de ruime openingstijden zijn wij uiteraard ook ’s avonds bereikbaar!