Aankoopmakelaar

Heb je een woning op het oog? Dan is het verstandig uw eigen NVM Aankoopmakelaar in te schakelen. Van Spronsen Makelaars begeleidt jou in het gehele aankoopproces en fungeert als professioneel adviesorgaan.

De stap die je gaat zetten neem je namelijk niet dagelijks, maar wij wel! Ons kantoor is op de hoogte van alle transactiegegevens. Samen met onze jarenlange ervaring in de regio zorgen wij voor een gedegen onafhankelijk advies en zorgen we voor het optimale resultaat. Hierbij gaan wij zeer kritisch te werk om zo uw belangen optimaal te behartigen.

Van Spronsen Makelaars is lid van de NVM (Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A.), hetgeen voor jou extra kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid garandeert. Wij prijzen onszelf erg gelukkig met heel veel tevreden klanten. Lees hier de beoordelingen over ons.

Ben jij benieuwd wat Van Spronsen Makelaars voor jou doet bij een aankoop?

 1. Bezichtigen
  Wij inspecteren de woning samen met jou en noteren alle relevante gegevens. Er wordt een waardebepaling verricht waarbij het Kadaster wordt geraadpleegd, alsmede de NVM database, het internet en overige informatiebronnen.
  Na afloop van de bezichtiging ontvang jij van ons een bezichtigingsrapport. In dit bezichtigingsrapport staat vermeld:
  • De specifieke details van het object.
  • De beoordeling van het object (courantheid, onderhoud)
  • Details van de omgeving.
  • Uitgewerkte biedingsstrategie (advies openingsbod, doelstelling koopprijs)
  • Diverse tips over wat je verder moet weten bijvoorbeeld met betrekking tot: aansprakelijkheid, onderhandelen en bieden, ontbindende voorwaarden, drie dagen bedenktijd, moment van overdracht, overbruggingskrediet, de koopovereenkomst en het proces na de koop. 

 2. Onderhandelen 
  Voorafgaande aan de onderhandeling maken wij voor, tijdens en na de bezichtiging duidelijke afspraken met de verkopende makelaar voor het verstrekken van een optie. Wij voeren in nauw overleg met jou een zakelijke prijsonderhandeling. Bij een onderhandeling is het belangrijk dat alle aspecten ter sprake komen en niets over het hoofd wordt gezien. Punctueel afspraken maken met de verkopende makelaar over alle details in de koopakte is een must. Van Spronsen Makelaars is niet emotioneel betrokken bij de woning en weet precies welke onderhandelingsstrategie er gevoerd moet worden.

 3. Afhandeling
  Wij controleren de inhoud van de koopakte. Wij controleren de stukken van de notaris (akte van levering). Wij begeleiden jou bij de inspectie van de woning voorafgaande aan de overdracht.

 4. Kosten
  Vraag naar de voorwaarden.

Wil je vrijblijvend kennismaken met onze aankoopmakelaars? Bel voor een (telefonische) afspraak 078-6812566.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!