Droomhuis gezien?
Wij begeleiden jou bij de aankoop

Ben je nieuwsgierig naar wat Van Spronsen Makelaars kan betekenen voor jou tijdens de aankoop van jouw nieuwe huis?

Maak een afspraak
Aankoopmakelaar

Gratis intakegesprek. We zijn benieuwd wie je bent, waar je staat in het leven, wat je ervaring is met huizen en vooral wat zoekt en waar je blij van wordt! Alles begint bij een kennismaking.

Zoektocht naar een huis: Welke manieren zijn er om te zoeken? Kun je je inschrijven? Wie moet je “volgen”? Kunnen wij je helpen? Uiteraard, dat is de bedoeling. Wij kennen de juiste wegen naar jouw nieuwe droomhuis!

Bezichtiging bij de woning: We gaan met je mee. De 2e keer of direct de 1e keer! Heerlijk toch, een professional aan jouw zijde die je met raad en daad ondersteunt. Wij kennen de lokale huizenmarkt het beste, en jij kan profiteren van onze kennis en ervaring.

Proces van aankoop: Wat moet ik doen? Hoe gaat zoiets? Kan ik voorwaarden stellen? Het proces van aankoop is nooit hetzelfde, want soms is het erg druk met kijkers en hanteert de verkoper een deadline voor het doen van een bod. Maar dat is lang iet altijd het geval. Wij stellen de juiste vragen en bepalen samen met jou de gewenste strategie.

Betrokkenen: Wie heb ik nodig en wanneer? Jij bent vanzelfsprekend de hoofdpersoon! Het gevoel met 200% goed zijn voor het huis. Wij als jouw aankoopmakelaar zijn er van begin tot eind bij. Komen we er met de verkoper niet uit? Op naar de volgende! Maar wanneer schakel je een taxateur in? Een notaris? Een bouwkundig keurder? We gaan het je allemaal vertellen. Wel vinden we het erg belangrijk dat je weet wat je kunt financieren. Een afspraak bij onze partner Huis & Hypotheek is zo gemaakt: Huis & Hypotheek

Een huis gekocht: Tijd voor de afhandeling. Wij staan nog steeds aan jouw zijde en namen je mee door het proces! Nu komt wellicht ook de bouwkundig keurder in beeld en wordt er een koopakte opgesteld, die we uiteraard met jouw doornemen. Maar daar stopt het niet, want er komt veel kijken bij de aankoop van een huis. We vertellen er graag (nog) meer over!

Vragen over de aankoopbegeleiding: Bel ons. Daar zitten we hier voor! 078-6812566

Ja, ik wil een vrijblijvende afspraak maken

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bericht *

Direct contact

078 681 25 66

Adresgegevens

De Schoof 8
3341 EB
Hendrik-Ido-Ambacht

Openingstijden

Ma. t/m vr.
Zaterdag
8.45 - 17.30 uur
10.00 - 14.00
Naast de ruime openingstijden zijn wij uiteraard ook ’s avonds bereikbaar!