Qualis

Per 1 april 2023 is Van Spronsen Makelaars erkend Qualis-makelaar. Hiermee zijn wij uw makelaar voor het hogere segment. Voor de aan- en verkoop van exclusief vastgoed gelden namelijk andere regels dan voor een gemiddelde (tussen)woning.

Topservice

Bij het Topsegment hoort een Topservice! Dat is nu precies waar Van Spronsen Makelaars voor staat. Onze makelaars bedienen zowel de klant als de kijker met veel tijd, energie en aandacht, waarbij ze worden ondersteund door een team enthousiaste professionals.

Bereik de grootste groep potentiële kopers

Uw woning in het hogere segment verdient een unieke verkoopaanpak die veel verder gaat dan een bord in de tuin en een vermelding op Funda. Met ons sterke netwerk bestaande uit 50 Qualis-makelaarskantoren, onze high-end service en slimme marketingstrategieën weten we de grootst mogelijke groep van relevante, actieve én passieve woningzoekenden te bereiken en tot actie te verleiden. In binnen- en buitenland! Dat is het specialisme van ons als Qualis-makelaar.

Stille verkoop: kansrijke verkoopstrategie

In alle rust en met volledige privacy uw woning verkopen? Dat noemen we stille verkoop. Geen bord in de tuin en geen vermelding op Funda. Toch besteden we net zoveel aandacht aan uw woning als bij een reguliere verkoop. Afhankelijk van uw wensen presenteren we uw woning binnen het ‘geheime’ aanbod op Qualis.nl en aan ons grote zoekersbestand. Eventueel voegen we daar andere media en middelen aan toe. Zo spreekt u heel gericht een zeer geïnteresseerde doelgroep aan. Een kansrijke verkoopstrategie waar we u graag meer over vertellen.

 

 

 

Qualis-makelaar met meerwaarde

Van Spronsen Makelaars | Qualis is uw makelaar voor het hogere segment met deze voordelen op een rij:

· Expertise in het hogere segment

· Regionale marktkennis

· Landelijk én internationaal bereik

· Unieke marketing aanpak

· Groot zoekersbestand

· Zicht op potentiële kopers

· Stille verkoop als kansrijke verkoopstrategie

Optimaal verkoopresultaat

Wilt u uw woning verkopen met een optimaal verkoopresultaat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen onze verkoopkracht graag aan u uit!

Uw Qualis-makelaar in de regio

Wij zijn uw Qualis-makelaar in de volgende gemeenten: Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht/Heerjansdam, Dordrecht, Barendrecht, Ridderkerk/Rijsoord, Oud-Alblas, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam.

Bekijk ons actuele Qualis woningaanbod.

Lees meer over Qualis.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!