Wonen in het hogere segment vraagt om maatwerk! 

Exclusieve woningen, zoals een gerestaureerd rijksmonument, een luxe penthouse of een karakteristieke woonboerderij, vragen bij de verkoop en aankoop een persoonlijke aanpak. Potentiële kopers blijken lang niet altijd actief op zoek te zijn of in de regio te wonen. De uitdaging is om deze mensen te bereiken én tot actie te verleiden. In Nederland en (ver) daarbuiten.

Van Spronsen Makelaars is als erkend Qualis-makelaar ervaren en deskundig in de bemiddeling van woningen in het hogere prijssegment waarbij maatwerk wordt gevraagd. Met ons sterke netwerk bestaande uit 50 Qualis-makelaarskantoren, onze high-end service en slimme marketingstrategieën weten we de grootst mogelijke groep van relevante, actieve én passieve woningzoekenden te bereiken en tot actie te verleiden. In binnen- en buitenland. Wij maken graag het verschil voor jou! 

Meer informatie?

Els

Els helpt je graag verder

Afspraak maken Gratis waardebepaling

Regio

Onze schitterende regio, waar wij wonen en werken, heeft alle ingrediënten voor jouw woongeluk. Van Spronsen Makelaars is exclusief Qualis-lid voor: Alblasserdam, Barendrecht, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Oud-Alblas, Papendrecht, Rhoon, Ridderkerk, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Wil jij met ons jouw huis verkopen of kopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een oriënterend gesprek! Dit kan bij jou thuis of bij ons op kantoor!

 

Qualis
Stille verkoop

Stille verkoop: kansrijke verkoopstrategie

In alle rust en met volledige privacy jouw woning verkopen? Dat noemen we stille verkoop. Geen bord in de tuin en geen vermelding op Funda. Toch besteden we net zoveel aandacht aan jouw woning als bij een reguliere verkoop. Afhankelijk van jouw wensen presenteren we jouw woning binnen het ‘geheime’ aanbod op Qualis.nl en aan ons grote zoekersbestand. Eventueel voegen we daar andere media en middelen aan toe. Zo spreken we heel gericht een zeer geïnteresseerde doelgroep aan. Een kansrijke verkoopstrategie waar we jou graag meer over vertellen.

Lees meer over Qualis.

Qualis-makelaar met meerwaarde

Voor de hele Drechtsteden en omgeving is Van Spronsen Makelaars erkend Qualis-makelaar. Hiermee zijn wij jouw makelaar voor het hogere segment. Voor de aan- en verkoop van exclusief vastgoed gelden namelijk andere regels dan voor een gemiddelde (tussen)woning.

Video Qualis

Voordelen

Van Spronsen Makelaars | Qualis is jouw makelaar voor het hogere segment met deze voordelen op een rij:

  • Expertise in het hogere segment
  • Regionale marktkennis
  • Landelijk én internationaal bereik
  • Unieke marketing aanpak
  • Groot zoekersbestand
  • Zicht op potentiële kopers
  • Stille verkoop als kansrijke verkoopstrategie

Jouw Qualis-makelaar in de regio

Wij zijn jouw Qualis-makelaar in de volgende gemeenten: Alblasserdam, Barendrecht, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Oud-Alblas, Papendrecht, Rhoon, Ridderkerk, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Qualis magazine

Ja, ik wil een vrijblijvende afspraak maken

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bericht *

Direct contact

078 681 25 66

Adresgegevens

De Schoof 8
3341 EB
Hendrik-Ido-Ambacht

Openingstijden

Ma. t/m vr.
Zaterdag
8.45 - 17.30 uur
10.00 - 14.00
Naast de ruime openingstijden zijn wij uiteraard ook ’s avonds bereikbaar!