Huis & Hypotheek
Hendrik-Ido-Ambacht

Wil je een woning kopen, een hypotheek oversluiten of je verzekeringen laten checken? Huis & Hypotheek Hendrik-Ido-Ambacht is hét adres voor hypotheekadvies en andere financiële zaken. Kom bij ons langs op kantoor of plan een (online) afspraak in en we helpen je graag verder! Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Maak een afspraak
Huis & Hypotheek

Je vindt bij ons:

Service
We helpen je graag met al je financiële zaken: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

Advies
Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

Gemak
Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met ons nazorgpakket houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

Zekerheid
De zekerheid dat je financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen, Huis en Hypotheek staat centraal in jouw leven.

Onze diensten

 • 1

  Hypotheken

  Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.

 • 2

  Verzekeringen

  Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.

 • 3

  Aankoopservice

  Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.

 • 4

  Pensioen

  Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.

 • 5

  Nazorg

  Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.

Ervaring
Ruim 35 jaar
ervaring
No cure
No cure no pay
Beoordeling
Klanten beoordelen ons met een 9.9
Advies
Onafhankelijk
advies
Erkend
Erkend adviseurs
Aanbevelingen
Keuze uit meer dan 50 hypotheekverstrekkers

Huis & Hypotheek Hendrik-Ido-Ambacht helpt jou met verduurzamen!

Schrik je maandelijks van de torenhoge energierekeningen? Misschien is het dan verstandig om jouw woning te verduurzamen. Duurzame verbeteringen kunnen waarde toevoegen aan jouw woning, omdat deze investeringen vaak gepaard gaan met lagere maandlasten, wooncomfort én verbetering van het milieu! Als je een woning koopt en al van plan bent om deze te verduurzamen, mag je tot maximaal 106% van de waarde van de woning lenen. Dit in tegenstelling tot de grens van 100% voor een ‘normale’ hypotheek.

Huis & Hypotheek
CTA

Laat je adviseren!