Gratis zoekopdracht en eigen intranet

Gratis en interactief zoekprofiel

Kun je ook niet meer volgen welke woningen er te koop staan of ben je bang dat je achter het net vist? Als je bij ons jouw zoekwensen kenbaar maakt, dan hebben wij voor jou de mogelijkheid om, als woningzoekende, een GRATIS en interactief zoekprofiel aan te maken.

Het is op het moment vaak moeilijk en onoverzichtelijk om als woningzoekende een goede selectie te maken van het woningaanbod. Wij bieden de mogelijkheid om hier als zoeker op een interactieve manier mee om te gaan.

Inloggen bij Move.nl via Van Spronsen Makelaars

Wanneer je aangeeft graag gebruik te maken van deze gratis service, dan krijg je een eigen inlogcode voor Move.nl op onze website. Als je hierop inlogt kun je in jouw eigen intranetomgeving zelf jouw zoekcriteria invoeren en desgewenst aanpassen. Zo weet je zeker dat jouw criteria op een correcte wijze zijn geformuleerd. Op deze manier word je via de mail direct op de hoogte gesteld als een woning, welke voldoet aan jouw wensen, in de verkoop komt. Zelfs nog vóór deze op Funda.nl wordt gepresenteerd!

Of download de Van Spronsen App voor Apple en Android en ontvang direct een notificatie.

Grote kans dat jij, jouw keuze van een woning, koopt via deze zoekopdracht! Laat hieronder jouw zoekgegevens achter, wij zorgen voor de inloggegevens.

Persoonsinformatie

Woninginformatie

Plaats(en)