Totale inzet: dat maakt het
verschil!

Met alle middelen die ons onderscheidend maken zetten we ons in voor de verkoop van je woning. Wij begeleiden je in overzichtelijke stappen naar de verkoop van je huis, waarbij we voortdurend in contact blijven over de voortgang.

Ons enthousiaste team staat 6 dagen per week voor je klaar

Wij werken op basis van ‘No Cure No Pay’

Ruim 45 jaar ervaring en een groot netwerk

Maximale inzet van verkoopmiddelen

De beste verkoopresultaten in de regio

Een unieke promotiefilm van je huis

Ons verkoopproces in 16 stappen

Stap 1
Stap 1

Afspraak maken met de fotograaf

Wij maken een afspraak voor je met onze fotograaf. De afspraak wordt per e-mail bevestigd en je ontvangt handige stylingtips ter voorbereiding van het bezoek van onze fotograaf.

Stap 2
Stap 2

Opdracht tot dienstverlening

Alle afspraken worden vastgelegd in een document, namelijk een ‘Opdracht tot dienstverlening’. Via Move.nl kan dit document gemakkelijk digitaal ondertekend worden.

Stap 3
Stap 3

Klantenintranet ‘Move’

Activeer je eigen Move-account via de link die wij je per e-mail toesturen. Met dit Move-account kun je benodigde stukken voor de verkoop uploaden, waarvoor je een checklist ontvangt. Ook krijg je een vragenlijst over bijzonderheden van de woning, inclusief vaste lasten. Ten slotte vragen wij je een lijst ter overname in te vullen. Welke zaken laat je achter, welke zaken zijn ter overname? In dit account kun je ook bezichtigingsafspraken bekijken.

Stap 4
Stap 4

Bezoek fotograaf en opname van de woning

Op de afgesproken dag en tijd bezoekt de fotograaf je woning. Het bezoek duurt circa anderhalf uur. De fotograaf verzorgt behalve de fotografie en de video ook de plattegronden en het inmeetrapport NEN2580. Je makelaar is ook aanwezig tijdens het bezoek van de fotograaf en verzorgt de tekstuele begeleiding bij de foto’s, instrueert de fotograaf en bespreekt het gewenste startmoment. Wij verzoeken je tijdens deze afspraak een sleutel van je woning te overhandigen. De sleutel wordt genummerd en bewaard in onze kluis.

Stap 5
Stap 5

Uitwerking van de woning

De fotograaf maakt een selectie van de beste foto's en werkt de plattegronden, video en het meetrapport uit. Dit duurt circa vijf werkdagen. Je makelaar schrijft een wervende verkooptekst. Net als de foto’s, krijg je deze tekst ter goedkeuring toegezonden.

Stap 6
Stap 6

Promotieactiviteiten

Wij verzorgen een complete brochure van je woning, die digitaal wordt verstrekt aan geïnteresseerden. Bij start verkoop is je woning binnen één werkdag zichtbaar op Funda, Website Van Spronsen Makelaars, Facebook, Instagram, Youtube, Helpmee en de App Van Spronsen Makelaars. Onze ingeschreven woningzoekenden ontvangen bericht van de aanmelding. Verder plaatsen wij een advertentie in het magazine Van Spronsen Woonnieuws. Zo snel mogelijk na start verkoop wordt een tuinbord/V-bord geplaatst.

Stap 7
Stap 7

Monitoring door verkoper

Zodra je woning op Funda is aangemeld, maken wij voor jou een Funda-account aan. Via dit account kun je de bezoekersstatistieken bekijken. Zoals eerder aangegeven, kun je de geplande bezichtigingen volgen via je Move-account.

Stap 8
Stap 8

Bezichtigingen

Vanwege onze flexibele agenda zijn bezichtigingen mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Wij plannen afspraken van geïnteresseerden in. Na je akkoord bevestigen wij de afspraak met de kijker. Indien je specifieke wensen heeft voor het moment dat wij jouw woning laten bezichtigen, vernemen wij dat graag. Gezien onze flexibele agenda bestaat de kans dat je met meerdere makelaars contact hebt. Je makelaar brengt dezelfde dag nog verslag uit van de bezichtiging!

Stap 9
Stap 9

Onderhandelingen en biedingen

Vanzelfsprekend wordt elk voorstel met jouw besproken. Bij grote belangstelling of meerdere bieders, bespreken wij met jou de gewenste strategie en mogelijkheden. Het optimale resultaat van prijs, voorwaarden, oplevering en financiële haalbaarheid is het doel! Tegenwoordig wordt er regelmatig gekozen voor een inschrijvingsprocedure. Het is gebruikelijk dat een voorstel ‘onder voorbehoud’ van financiering en bouwkeuring wordt gedaan. Voor het financieringsvoorbehoud is een termijn van zeven weken gebruikelijk. Voor de bouwkeuring kan een grensbedrag voor direct noodzakelijk onderhoud worden afgesproken.

Stap 10
Stap 10

Koopovereenkomst

De afspraken tussen verkoper en koper worden digitaal bevestigd. Met behulp van de benodigde gegevens van de koper stellen we de koopakte op. Vervolgens maken we een tekenafspraak. Daar wordt de koopakte verder besproken en toegelicht. De originele koopakte wordt aan de notaris verzonden. Hij zorgt voor de nodige dossieropbouw en neemt bij vragen contact op. De notaris houdt de binnenkomst van de 10 procent waarborgsom of bankgarantie in de gaten. Bestaande woningen worden ‘kosten koper’ verkocht. De koper betaalt en bepaalt de notaris waar hij de akten wil laten passeren.

Stap 11
Stap 11

Financiering van de koper

In de weken na het tekenen van de koopakte, regelt de koper zijn financiering. Dit proces neemt doorgaans een aantal weken in beslag. Wij vragen de koper bij de tekenafspraak om aan te geven wanneer de financiering rond is. Het kan voorkomen dat ontbindende voorwaarden verlopen zonder verdere berichtgeving, waarna de koopovereenkomst definitief en onvoorwaardelijk is. Ook kan het zo zijn dat de bank meer tijd nodig heeft in verband met aan te leveren stukken of langere doorlooptijden. Een verzoek tot uitstel wordt uiteraard met jou besproken.

Stap 12
Stap 12

Taxatie

Over het algemeen wordt er in opdracht van de bank, en voor rekening van koper, een taxatie uitgevoerd door een onafhankelijke deskundige. Zodra de taxatieafspraak wordt gepland, nemen wij contact op. Zowel jij als wij krijgen geen inzage in de taxatie, aangezien deze in opdracht van de koper wordt uitgevoerd.

Stap 13
Stap 13

Definitieve verkoop

Zodra de koper aangeeft de financiering rond te hebben, of als de ontbindende voorwaarden zijn verlopen, is de verkoop definitief! Wij bevestigen dit aan alle partijen en melden de woning af als ‘verkocht’. Je ontvangt vanuit jouw Funda-account een e-mail met het verzoek ons kantoor te beoordelen op onze bewezen diensten. Wij hopen dat onze dienstverlening naar volle tevredenheid is, en dat je dit wil toelichten in de beoordeling!

Stap 14
Stap 14

Richting de overdracht bij de notaris

Zodra de koper aangeeft de financiering rond te hebben, of als de ontbindende voorwaarden zijn verlopen, is de verkoop definitief! Wij bevestigen dit aan alle partijen en melden de woning af als ‘verkocht’. Je ontvangt vanuit jouw Funda-account een e-mail met het verzoek ons kantoor te beoordelen op onze bewezen diensten. Wij hopen dat onze dienstverlening naar volle tevredenheid is, en dat je dit wil toelichten in de beoordeling!

Stap 15
Stap 15

Overdracht van de woning

Je bent verhuisd en de woning is klaar om van eigenaar te wisselen! Wij plannen een ‘inspectie’ in bij de woning. Het is gebruikelijk dat koper, verkoper en makelaar bij deze afspraak aanwezig zijn. Je makelaar vult een digitaal inspectieformulier in, inclusief foto's van de meterstanden. De partijen ontvangen een kopie van dit formulier. Let op: je dient zelf het gas/ elektra en water op te zeggen.

Stap 16
Stap 16

Tot slot

Wij begeleiden je van A tot Z! Nogmaals dank voor de verkoopdracht. Vanzelfsprekend is elke verkoop maatwerk. Wil je dat wij ook jou begeleiden bij de aankoop van je nieuwe woning? Neem dan contact op met je makelaar: 078-681 256 6. Ook op financieel gebied kun je terecht bij Huis&Hypotheek Hendrik-Ido-Ambacht. Zij geven je onafhankelijk financieel advies en zijn bereikbaar op 078-220 000 2.

Onze klanten zijn dik tevreden

9,5

gebaseerd op
576 klantervaringen

“Wij hebben het volledige traject vanaf de ontmoeting, het totale verkooptraject tot en met de inspectie voorafgaand aan de overdracht als prettig, persoonlijk en kundig ervaren. Dank aan Els en Marloes inclusief de rest van het team voor jullie begeleiding hierbij.”

10,0
Rotterdamseweg 145 te Zwijndrecht

Goede makelaar, je wordt goed op de hoogte gehouden, prima service en advies. Het hele verkoopproces is vakkundig en goed begeleid. De communicatie met zowel makelaars als dames van de backoffice verliep soepel. Bij het tekenen van de akte wordt alles goed en duidelijk uitgelegd.

9,0
Groenewaal 70 te Hendrik-Ido-Ambacht

Ons enthousiaste en ervaren team

Remi Kruizinga

Remi Kruizinga

Makelaar KRMT

Marloes Tjon-A-Loi Bos

Marloes Tjon-A-Loi Bos

Makelaar ARMT

Els Suurbach

Els Suurbach

Makelaar KRMT

Oene Mulder

Oene Mulder

NVM makelaar / register taxateur

Sylvana Eland

Sylvana Eland

Commerciëel medewerker

Denise de Waard-Kerpel

Denise de Waard-Kerpel

Makelaar ARMT

Annet Overgaauw

Annet Overgaauw

Officemanager

Veronique Wesdorp

Veronique Wesdorp

Commercieel medewerker

Evelien Keijzer - van de Breevaart

Evelien Keijzer - van de Breevaart

Makelaar ARMT

Ja, ik wil een vrijblijvende afspraak maken

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bericht *

Direct contact

078 681 25 66

Adresgegevens

De Schoof 8
3341 EB
Hendrik-Ido-Ambacht

Openingstijden

Ma. t/m vr.
Zaterdag
8.45 - 17.30 uur
10.00 - 14.00
Naast de ruime openingstijden zijn wij uiteraard ook ’s avonds bereikbaar!
Cta

Nog niet zeker of je wilt verhuizen?