Je wilt jouw huis verkopen, dat is leuk maar ook spannend!

Is nu het juiste moment om mijn huis te verkopen? Wat is mijn huis waard? Welke verkoopstrategie past het beste bij mijn huis? Hoe zorg ik ervoor dat mijn huis zo mooi mogelijk wordt gepresenteerd op Funda en in een woonbrochure? Zomaar een greep uit de vragen die op je af komen bij de verkoop van jouw huis.

Bij Van Spronsen Makelaars helpen wij je graag bij de verkoop van jouw huis. Met onze persoonlijke en unieke aanpak zorgen we ervoor dat jouw huis zonder zorgen en tegen de beste voorwaarden verkocht wordt. Wij kennen de lokale huizenmarkt in deze regio door en door passen onze verkoopstrategie aan op jouw persoonlijke wensen.

Wil jij met ons jouw huis verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een oriënterend gesprek. Dit kan bij jou thuis of bij ons op kantoor!

Meer informatie?

Oene

Oene helpt je graag verder

Afspraak maken Gratis waardebepaling
Huis verkopen

Ons team staat voor je klaar

Wij zorgen ervoor dat er altijd twee makelaars betrokken zijn bij jouw woningdossier. De makelaars worden ondersteund door gecertificeerde binnendienstmedewerkers. Ons gehele team is voortdurend op de voor- en achtergrond bezig voor jou! Samen met bijna 50 jaar ervaring in de regio maakt dit Van Spronsen Makelaars tot jouw verkoopmakelaar!

Betrokkenheid, deskundigheid, communicatie en enthousiasme staan bij ons hoog aangeschreven. Uiteraard zijn wij lid van de NVM, hetgeen voor jou extra kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid garandeert. Wij prijzen onszelf gelukkig met heel veel tevreden klanten. Onze klanten beoordelen Van Spronsen Makelaars gemiddeld zelfs met een 9,6 voor de verkoopbegeleiding!

Je huis sprankelend in beeld

Het is van groot belang dat de sterke punten van je woning zo goed mogelijk worden benadrukt in een ijzersterkte verkooppresentatie. Om jouw huis echt op te laten vallen hebben we ons gespecialiseerd in de nieuwste mogelijkheden op het gebied van marketing. We zorgen er niet alleen voor dat jouw huis sprankelend in beeld gebracht wordt, maar we zorgen ook voor de beste marketingmix. Zo behalen we het beste resultaat voor jou.

Om je huis te promoten bij potentiële kopers maken we o.a. een gaaf woonmagazine specifiek voor jouw huis, een wervende video en een opvallende woningpresentatie op Funda, onze website, woonApp, social media en in onze etalage.

Huis verkopen

Je huis verkopen in 5 stappen

Stap 1
Stap 1

Kennismaking en verkoopadvies

We zijn enorm benieuwd naar jou en jouw huis. En we hopen na onze kennismaking en ons verkoopadvies voor je aan de slag te mogen. We starten met een opdracht tot dienstverlening zodat alles helder is en openen een persoonlijk Move account voor je zodat alle te verzamelen informatie altijd beschikbaar is. ​

Stap 2
Stap 2

Presentatie en promotie ​

We komen je huis opnemen en ter voorbereiding van de fotografie ontvang je handige stylingtips. Om je huis sprankelend te promoten maken we o.a. een uniek magazine van jouw huis, een wervende video en een opvallende woningpresentatie op Funda, onze website, woonApp, social media en in onze etalage.

Stap 3
Stap 3

Bezichtigingen en onderhandelingen​

Van maandag t/m zaterdag staan onze makelaars voor jou en potentiële kopers klaar. We plannen samen bezichtigingsdagen in en houden je uiteraard op de hoogte. Alles in overleg met jou! Ook wanneer er biedingen zijn en onderhandeld gaat worden zullen we dit altijd in overleg doen. ​

Stap 4
Stap 4

Koper gevonden

Nu is het tijd voor de administratieve afhandeling. Uiteraard nemen we dat helemaal uit handen. We stellen de koopovereenkomst op en houden de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring.

Stap 5
Stap 5

Definitieve verkoop en de overdracht ​

Tijd voor champagne! De financiering is rond, de eventueel geldende ontbindende voorwaarden zijn van de baan dus is de verkoop officieel. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en zijn we aanwezig bij de eindinspectie.

Zo maken wij het verschil voor jou!

  • Bijna 50 jaar ervaring en een groot netwerk
  • Enthousiast team met innovatieve tools en ideeën
  • Optimale aandacht voor de klant én de kijkers
  • NVM-lidmaatschap geeft zekerheid
  • Qualis-lidmaatschap voor het hogere segment
  • Unieke matchmaker voor woningzoekers
  • Succesvolste verkopen in de regio
  • Full-service begeleiding van A tot Z

Onze klanten zijn dik tevreden

9,6

gebaseerd op
576 klantervaringen

“Wij hebben het volledige traject vanaf de ontmoeting, het totale verkooptraject tot en met de inspectie voorafgaand aan de overdracht als prettig, persoonlijk en kundig ervaren. Dank aan Els en Marloes inclusief de rest van het team voor jullie begeleiding hierbij.”

10,0
Rotterdamseweg 145 te Zwijndrecht

Goede makelaar, je wordt goed op de hoogte gehouden, prima service en advies. Het hele verkoopproces is vakkundig en goed begeleid. De communicatie met zowel makelaars als dames van de backoffice verliep soepel. Bij het tekenen van de akte wordt alles goed en duidelijk uitgelegd.

9,0
Groenewaal 70 te Hendrik-Ido-Ambacht

Ons enthousiaste en ervaren team

Marloes Tjon-A-Loi Bos

Marloes Tjon-A-Loi Bos

Makelaar ARMT

06 41 09 19 24 marloes@vanspronsenmakelaars.nl
Oene Mulder

Oene Mulder

NVM makelaar / register taxateur

06 34 68 70 08 oene@vanspronsenmakelaars.nl
Sylvana Eland

Sylvana Eland

Commercieel medewerker

078 681 25 66 sylvana@vanspronsenmakelaars.nl
Denise de Waard-Kerpel

Denise de Waard-Kerpel

Makelaar ARMT

06 41 09 19 21 denise@vanspronsenmakelaars.nl
Veronique Wesdorp

Veronique Wesdorp

Commercieel medewerker

078 681 25 66 veronique@vanspronsenmakelaars.nl
Evelien Keijzer - van de Breevaart

Evelien Keijzer - van de Breevaart

Makelaar ARMT

078 681 25 66 evelien@vanspronsenmakelaars.nl

Ja, ik wil een vrijblijvende afspraak maken

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bericht *

Direct contact

078 681 25 66

Adresgegevens

De Schoof 8
3341 EB
Hendrik-Ido-Ambacht

Openingstijden

Ma. t/m vr.
Zaterdag
8.45 - 17.30 uur
10.00 - 14.00
Naast de ruime openingstijden zijn wij uiteraard ook ’s avonds bereikbaar!