Verhuur / Huur

Begeleiding op maat

Wij begeleiden jou graag bij de verhuur van jouw woning, appartement, bedrijfshal, kantoorpand, winkel of bouwlocatie. Om te komen tot een goede prijsstelling en een succesvolle verhuur verzamelen wij in eerste instantie alle relevante informatie waaronder de juiste afmetingen, oppervlaktes en de huidige bestemming. Nadat wij de waarde hebben vastgesteld, stellen wij in gezamenlijk overleg met jou een verhuurstrategie op. Daarna plaatsen wij in overleg met jou jouw object op onze eigen website en indien benodigd andere relevante internetsites.

Indien relevant voeren wij de benodigde advertentiecampagne(s). Wij benaderen actief kandidaat-kopers/huurders uit ons uitgebreide zoekersbestand en verstrekken discreet informatie aan serieuze gegadigden. Wij begeleiden de bezichtigingen, voeren namens en in overleg met jou de onderhandelingen en stellen de huurovereenkomst op. Ook zorgen wij voor een goede overdracht /oplevering en financiële afhandeling. 

Vanzelfsprekend vraagt iedere verhuur een andere benadering en dienen wij hiervoor maatwerk te leveren. Graag maken wij met jou een afspraak om jou bij een eventuele verhuur beslissing te adviseren en te assisteren. Laat jouw gegevens hiernaast achter, we nemen direct contact met je op!

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!