Verhuur / Huur

Begeleiding op maat

Wij begeleiden u graag bij de verhuur van uw woning, appartement, bedrijfshal, kantoorpand, winkel of bouwlocatie. Om te komen tot een goede prijsstelling en een succesvolle verhuur verzamelen wij in eerste instantie alle relevante informatie waaronder de juiste afmetingen, oppervlaktes en de huidige bestemming. Nadat wij de waarde hebben vastgesteld, stellen wij in gezamenlijk overleg met u een verhuurstrategie opstellen. Daarna plaatsen wij in overleg met u uw object op onze eigen website en indien benodigd andere relevante internetsites.

Zo nodig voeren wij de nodige advertentiecampagne(s). Wij benaderen actief kandidaat-kopers/huurders uit ons uitgebreide zoekers bestand en verstrekken discreet informatie aan serieuze gegadigden. Wij begeleiden de bezichtigingen, voeren namens en in overleg met u de onderhandelingen en stellen de huurovereenkomst op. Ook zorgen wij voor een goede overdracht /oplevering en financiële afhandeling. 

Vanzelfsprekend vraagt iedere verhuur een andere benadering en dienen wij hiervoor maatwerk te leveren. Graag maken wij met u een afspraak om u bij een eventuele verhuur beslissing te adviseren en te assisteren. Laat uw gegevens hiernaast achter, we nemen direct contact met u op!

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!