Verkoopmakelaar

Een zorgeloos verkoopproces met een actieve makelaar die tegen de beste voorwaarden je woning verkoopt! Een makelaar die alleen jouw belangen behartigt, goed bekend staat in de regio en je volledig betrokken houdt bij het gehele proces. Een makelaar die creativiteit toont en over de nieuwste technieken beschikt om je woning op de beste wijze te verkopen en een zo breed mogelijke kopersgroep bereikt.

Dat is Van Spronsen Makelaars.

Betrokkenheid, deskundigheid, communicatie en enthousiasme staan bij ons hoog aangeschreven. Uiteraard zijn wij lid van de NVM (Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A.), hetgeen voor jou extra kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid garandeert. Wij prijzen onszelf erg gelukkig met heel veel tevreden klanten. Onze opdrachtgevers beoordelen Van Spronsen Makelaars gemiddeld met een 9,4 voor de verkoopbegeleiding!

Wij zorgen ervoor dat er altijd twee makelaars betrokken zijn bij jouw woningdossier. De makelaars worden ondersteund door gecertificeerde binnendienstmedewerkers. Ons gehele team is voortdurend op de voor- en achtergrond bezig voor jou! Samen met meer dan 45 jaar ervaring in de regio maakt dit Van Spronsen Makelaars tot jouw verkoopmakelaar!

Ons kantoor behoort tot de grootste van de regio en loopt voorop met activiteiten en initiatieven. Zo hebben wij een eigen woonmagazine, kunnen woningzoekers op ons kantoor woningen virtueel bezichtigen en werken wij samen met de beste woningfotografen!

Wil je vrijblijvend kennismaken met ons en/of een waardebepaling van je woning? Bel voor een afspraak 078-6812566.

10 redenen om voor Van Spronsen Makelaars te kiezen

  1. Professioneel NVM kantoor met bijna 50 jaar ervaring
  2. Zeer succesvol in de bestaande bouw!
  3. De beste ranking voor je woning op www.funda.nl
  4. De allernieuwste verkooptools zoals virtuele bezichtiging!
  5. Full service begeleiding van A tot Z
  6. Bezichtigingsafspraken van maandag t/m zaterdag
  7. Sneller kijkers door eigen zoekerssysteem en Van Spronsen WoonApp
  8. Opdrachten op basis van NO CURE NO PAY (geen intrekkingskosten)
  9. Samenwerking met de beste fotografen en stylisten
  10. NVM Aankoopmakelaar voor je nieuwe woning!

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!